tešo je napisal/-a:51M3K je napisal/-a:Odvisno od sodnikajaz sem plačal malo
pa sej po večini so tak prijazni
točn tko čist odvisn od sodnika.
moj brat napihal 1.77 pa ni plačal nič poplnoma nič pa še voznik začetnik je bil takrat.
RKay je napisal/-a:Tist star sistem se še vedno uporablja kokr jst vem tko da prever enote (v tem je fora). Drgač se pa tvoj kolega lahko že kr v avtošoli vpiše.
janezek_85 je napisal/-a:RKay je napisal/-a:Tist star sistem se še vedno uporablja kokr jst vem tko da prever enote (v tem je fora). Drgač se pa tvoj kolega lahko že kr v avtošoli vpiše.
Tut men ni jasn, kr sm pihnu in tut v poročilu podpisu, kjer piše d je alkotest pokazu 0,41 g na kg krvi v organizmu (in ne na liter izdihanega zraka kar množiš x2).
Zato nevem a ma to poročilo z mojim in podpisom policista kakšno pravno težo al bojo še zmer ta podatek šli množit x2 in napisal položnco?
U bistvu jst sm mirne duše podpisu, ker sm mislu d sm pod 0,5 kjer ni kazni!!!
Hvala vnaprej in se opravičujem če sm vletu sred teme.
janezek_85 je napisal/-a:RKay je napisal/-a:Tist star sistem se še vedno uporablja kokr jst vem tko da prever enote (v tem je fora). Drgač se pa tvoj kolega lahko že kr v avtošoli vpiše.
Tut men ni jasn, kr sm pihnu in tut v poročilu podpisu, kjer piše d je alkotest pokazu 0,41 g na kg krvi v organizmu (in ne na liter izdihanega zraka kar množiš x2).
Zato nevem a ma to poročilo z mojim in podpisom policista kakšno pravno težo al bojo še zmer ta podatek šli množit x2 in napisal položnco?
BLaZZeD je napisal/-a:janezek_85 je napisal/-a:RKay je napisal/-a:Tist star sistem se še vedno uporablja kokr jst vem tko da prever enote (v tem je fora). Drgač se pa tvoj kolega lahko že kr v avtošoli vpiše.
Pol je verjetno uporabljal še star zapisnik, kjer je napisano g na kg krvi v organizmu..... bi moral to prečrtat pa napisat miligram alk. v litru izdihanega zraka.... se pravi da glede na zapisnik si ti pihnil 0.41 g/kg kar pa je pod določeno mejo...... seveda je odvisno spet kdaj je to bilo..... preden so spremenili merske enote v alkotestih al po tem...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov