RegY je napisal/-a:če bi imel prometno, bi bil on kriv, drugače pa druga ne moreš nardit, kot sporočit policiji registersko in da nevarno vozi... sem slišal, da prečekirajo ob prometni če je blo kaj takih pritožb, pa ne šteje lih v tvojo korist
h2 je napisal/-a:predkratkim se furam po auto cesti in po zunanjem pasu vozim okol 140km/h in kr naenkrat pred mano brez zmigavca bela skoda!! :S
in pol sm hupau blendau pa nec! in sm jo prehitu tak da sm su po notranjem pasu in nazaj na zunanjega! :S
un je pa sam mahau :F
marsus je napisal/-a:danes mi je pri izozu iz rondoja tomačevo iz srednjega pasu izslilil en mulo enostavno ko je bil vštric z mano je zapeljal predme na desno stran na izhod iz rondoja,medtem ko sem jaz nadaljeval vožnjo na naslednji izhod kjer je bil moj cilj.ustaviti sem moral popolnoma na "ploh" tako da so zaškripale gume.Enostavno sem ga v besu "zblendal" on pa mi je v odgovor pokazal dvignjen sredinec.A ni to po novem kaznivo al kako?Kaj mu lahko naredim oziroma dosežem?In če je to sploh dokazljivo?
Hvala za mnenja
predkratkim se furam po auto cesti in po zunanjem pasu vozim okol 140km/h in kr naenkrat pred mano brez zmigavca bela skoda!! :S
in pol sm hupau blendau pa nec! in sm jo prehitu tak da sm su po notranjem pasu in nazaj na zunanjega! :S
un je pa sam mahau :F
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov