Gvava je napisal/-a:Še to bi vprašu...
A se mi splača it do odvetnika da mi on napiše to pritožbo al karkoli že?
alexmazda je napisal/-a:olajševalna okoliščina ti je lahko npr da še nikoli nisi bil kaznjen pa že dolgo maš izpit. drugo ne vžge. baje so zadeve preko odvetnika drage... zastonj pa ti noben nebo delal.
boby1 je napisal/-a:morda ti bi upalilo, da ti je žena rojevala. drugače so pa tele izjave o koliščinah prekrška samo farsa, da se pač pokažejo kako je prijazna policija do nas državljanov.
jaz ne poznam nobenga, ki bi mu dali opomin.
jaz sem tud danes dobil domov položnice za radar, pa ti nobeno kesanje al pa nekaznovanost ne pomaga, oni pač kasirajo in ti očitajo prekršek, ki je bil navsezadnje steorjen.
boby1 je napisal/-a:morda ti bi upalilo, da ti je žena rojevala. drugače so pa tele izjave o koliščinah prekrška samo farsa, da se pač pokažejo kako je prijazna policija do nas državljanov.
jaz ne poznam nobenga, ki bi mu dali opomin.
jaz sem tud danes dobil domov položnice za radar, pa ti nobeno kesanje al pa nekaznovanost ne pomaga, oni pač kasirajo in ti očitajo prekršek, ki je bil navsezadnje steorjen.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Pritožba se že nekaj časa imenuje ZAHTEVA ZA PRAVNO VARSTVO, o tem pa imaš kar par tem pod to rubriko, če si malo prebereš boš brez težav napisal zadevo.
Po telefonu ne boš nič dosegel, pravne zadeve se urejajo pisno in sicer s priporočeno pošto.
bass je napisal/-a:Pritožba se že nekaj časa imenuje ZAHTEVA ZA PRAVNO VARSTVO, o tem pa imaš kar par tem pod to rubriko, če si malo prebereš boš brez težav napisal zadevo.
Po telefonu ne boš nič dosegel, pravne zadeve se urejajo pisno in sicer s priporočeno pošto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov