Slide je napisal/-a:soso je napisal/-a:Ce je vse to res potem je poovical teh redarjev za postrelit! Sam sem opazil ,da se nekateri obnasajo huje kot policaji. Mislim tolko bi pa ja lahko bli posteni in sli mimo avta pa pozabli na tisto poloznico sploh ,ce je res bil trikotnik gor ne pa sam ,da kasirajo! Kaj so placani od prometa la kak? Obvezno pritozba!!!

LP
svadreb je napisal/-a:Po mojem mnenju se ne boš mogel izgovoriti. Pol bi vsi lahko v avto postavili trikotnik in parkirali kjerkoli. Mogoče bi pomagalo, če bi ugovoru priložil kak račun popravila ali vlečne službe.
Tale odgovor ti pove vse! Saj se na veliko "zlorabljajo" tudi razne IPA značke(ki jo ima danes že itak vsak štromar na policiji in komplet žlahta), uniforme(pa ne samo policijske) postavljene na sedež, da ne bi pisali kazni za parkiranje...
Sam bi poizkusil s tistim računom popravila ali pa vlečne službe, da bi dokazal da je avto pokvarjen...
Poglej,res je ,da je dosti izkoriscanja teh znack,oblek itd... ,kot si sam napisal, ampak ,da se ti tole res zgodi( ceprav v tem primeru bi lahko uporabnik dave_t ravnal drugace ,vsaj jaz bi , to mislim tako ,da bi en pocakal pri avtu drug pa sel po pomoc ,na tel ... kakorkoli ,v primeru ,da si pa sam ,kaj nardis. Avto bi pomaknil nekam ,kjer ne bi oviral prometa in sel po pomoc.Zdaj tole z vlecno sluzbo,servisom pa je tak. Meni so zadnjic sraufi na polosovini ven padli, sred krizisca, avto sem dobesedno na plocnik oz, prehod za pešce potisnil, in poklical fotra.Pol ure sem sicer cakal v avtu, mimo se je dvakrat policija peljala pa nic,kr sem imel trikotnik gor,vse stiri pol sem avto zaslepal domov,nove sraufe in je. Tak ,da v taksnem primeru ni nobenga racuna!!!
Malo sem zabluzil ja,ampak hotel sem povedat ,da ti mestni redarji malo previsoko letajo in ni vedno vse upraviceno. Pa vsaj vrjetno ne srecajo vsak dan par avtov narobe parkiranih z trikotnikom! LP