slovenskisin je napisal/-a:Kje je pa kaka tabla, da je 50...sm mislu, da je cela lj 60Blah, potem bo pa treba zahtevek za sodno varstvo dat....
SonyML je napisal/-a:Kok je pa omejitev na Roški, iz smeri Poljanske proti Karlovškemu mostu ? Tut 50 ?
Pred kako uro so me ustavl, pa sm dubu 60.000 + 3 pike. Vozu 75 km/h, izmerjen na 117-ih metrih.
sonček je napisal/-a:SonyML je napisal/-a:Kok je pa omejitev na Roški, iz smeri Poljanske proti Karlovškemu mostu ? Tut 50 ?
Pred kako uro so me ustavl, pa sm dubu 60.000 + 3 pike. Vozu 75 km/h, izmerjen na 117-ih metrih.
50 je omejitev, merkajte se ker je ful policajev po lj. po omejitvah mene k sreči še niso ustavl, ker z mojim 55 konjskim dizlom ne dobim not več kot 70km ker rab vsaj par kilometrov da dobi not 100km/h ... čeprav ga tu jest dostkrat stegnem k spelujem sam bogi so uni zadaj k jim zakadim da se nč kej dost ne vid...sej itak ostane 500m zadaj....
lp
[/quote]Eno vprašanje ostalim, k je glih tema Radar. Ali je pri slovitem ničkolikokrat prestreljenem radarju pod golovcem na sosednjih oz. nasprotnih pasovih (torej od Grosupla ali Rudnika proti BTC-ju) tud kšn radar? Dans je en tko tovornjacek tko smradiu in ga grem prehitevat in se kr naenkrat zabliska na vhodu v tunel![]()
![]()
lp, wizz
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov