8 dni po nakupu maš rok za pritožbe oz. reklamacijo pa čeprav piše videno-kupljeno temu se reče zaščita al varstvo potrošnika neki tazgaW|zz je napisal/-a:Tud pri videno-kupljeno lahko kasneje uveljavljaš napake, katerih nisi mogel videti in ti jih je prodajalec prikrival, samo ne vem koliko časa imaš. Nek rok je tudi 1 leto, samo ne vem če ravno za to. Čim prej se nekje pozanimaj..tisti zavodi za zaščito nevemkoga pa to..
čare je napisal/-a:8 dni po nakupu maš rok za pritožbe oz. reklamacijo pa čeprav piše videno-kupljeno temu se reče zaščita al varstvo potrošnika neki tazgaW|zz je napisal/-a:Tud pri videno-kupljeno lahko kasneje uveljavljaš napake, katerih nisi mogel videti in ti jih je prodajalec prikrival, samo ne vem koliko časa imaš. Nek rok je tudi 1 leto, samo ne vem če ravno za to. Čim prej se nekje pozanimaj..tisti zavodi za zaščito nevemkoga pa to..
TUNING_BOY je napisal/-a:Zakaj ga pa nisi peljal na servis na pregled pred nakupom? Po mojem ne bo nobene odškodnine!
milankregar je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:Zakaj ga pa nisi peljal na servis na pregled pred nakupom? Po mojem ne bo nobene odškodnine!
Točno tako! Odpeljal pa ga ni, ker mu je bilo takrat škoda dati 5 jurjev.![]()
Če bom osebno kdaj kupil rabljen avto, ga bom peljal na pooblaščen servis, da ga pregledajo. Raje tam dam 10 jurjev, pa povedo kako je z avtom in če ni vse OK, ga pač ne vzamem.
Raje vstarn vržem 10 jurjev za servis, kot pa kasneje več stotisoč tolarjev ker sem kupil eno kripo od avta.![]()
Po toči zvoniti je vedno prepozno.
TUNING_BOY je napisal/-a:milankregar je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:Zakaj ga pa nisi peljal na servis na pregled pred nakupom? Po mojem ne bo nobene odškodnine!
Če bom osebno kdaj kupil rabljen avto, ga bom peljal na pooblaščen servis, da ga pregledajo. Raje tam dam 10 jurjev, pa povedo kako je z avtom in če ni vse OK, ga pač ne vzamem.
Raje vstarn vržem 10 jurjev za servis, kot pa kasneje več stotisoč tolarjev ker sem kupil eno kripo od avta.![]()
Če se ne motim pregled plača prodajalec če je z avtom kaj narobe prej pa trdi da ni, če pa je vse vredu pa kupec!
Slide je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:milankregar je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:Zakaj ga pa nisi peljal na servis na pregled pred nakupom? Po mojem ne bo nobene odškodnine!
Če se ne motim pregled plača prodajalec če je z avtom kaj narobe prej pa trdi da ni, če pa je vse vredu pa kupec!
To je pa čist odvisno kako se zmenita...
nebivedu je napisal/-a:Ker avto NI tehnično brezhiben, bodi tok moža, da avta ne boš naprej prodajal, ker s tem dejanjem ogrožaš vse nas, ko ne vemo kdaj bo v temu avtu recimo odpovedal volan in bo ta avto priletel v nekoga, ki ne bo nič kriv.
...upam da tisti tiči z zavarovalnic tega ne berejo ... tudi tam se mu lahko zalomi pa pol naj... L.p. Madnebivedu je napisal/-a:Moje mnenje je tako. Veš, da je avto slabo popravljen. NA naslednji registraciji ga daj kasko zavarovat in potem naj se ti kolega zaleti v stebriček za prvimi vrati. Delajta to na parkirišču, kjer v tvojem avtu ne bo nobenega. Avto bo ocenjen kot totalka in tako boš zanj največ dobil, ostalo pa prodaj po delih.
Ker avto NI tehnično brezhiben, bodi tok moža, da avta ne boš naprej prodajal, ker s tem dejanjem ogrožaš vse nas, ko ne vemo kdaj bo v temu avtu recimo odpovedal volan in bo ta avto priletel v nekoga, ki ne bo nič kriv.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov