Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
edy1
Novinec

Vračilo zavarovanja - nateg!

Napisal/-a edy1 Če jun 22, 2006 10:15 pm

Približno mesec dni nazaj sem prodal avto modelu iz Ptuja, lepo uredil prepis, mu pustil tablice, itd... tko kot se to ob prodaji spodobi.
Zdaj pa mi model noče poslati kopije zavarovalne police, da bi jst lahko uveljavljal vračilo zavarovanja. :(
Na triglavu so mi rekl, da se loh brez kopije obrišem pod nosom, tko da fantje in dekleta POZOR pri prodaji vozila.

Prosim za nasvet, kaj se da narest, razen tega da se ga obišče?

PS: model se niti ne zaveda, da dela škodo sam sebi in se zdej smeji, k se voz na moj račun, pr registraciji se bom pa jst orng nasmeju. :lol:

gre za avtomobil na sliki spodaj:
Priponke
sany0002148700_resized.jpg
Zadnjič spremenil edy1, dne Če jun 22, 2006 10:28 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
*******DE-design********
tuning team

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Če jun 22, 2006 10:19 pm

Mal te je nategnu. Zakaj si pa dela škodo in zakaj se boš ti smejal pri registraciji. Ne razumem!?
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

Uporabniški avatar
edy1
Novinec

Napisal/-a edy1 Če jun 22, 2006 10:27 pm

s12345 je napisal/-a:Mal te je nategnu. Zakaj si pa dela škodo in zakaj se boš ti smejal pri registraciji. Ne razumem!?

Ja na mojo srečo al pa njegovo nesrečo sm mu pozabu dat papirje za sprednji in zadnji podaljšek, izpušni lonec, zadnje luči, športne vzmeti... :P
*******DE-design********
tuning team

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jun 22, 2006 10:31 pm

pa ne bi šel malo na obisk k njemu :/:o:/ :wink: :EE
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Če jun 22, 2006 10:32 pm

Pol se gresta igrice kdo bo koga bolj zaj...

Drugače ga lahko prijaviš na policijo.
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

TYKO
Nov uporabnik

Napisal/-a TYKO Če jun 22, 2006 10:38 pm

ampak na tvojo žalost dons vse to dobiš na internetu. Po moje je najbol da najameš gorile pa v akcijo.
FUN IS NOT A STRAIGHT LINE

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Če jun 22, 2006 10:41 pm

Menjavo naredta pa bo. On kopijo, ti papirje homolomo.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
edy1
Novinec

Napisal/-a edy1 Če jun 22, 2006 10:43 pm

TYKO je napisal/-a:ampak na tvojo žalost dons vse to dobiš na internetu. Po moje je najbol da najameš gorile pa v akcijo.

TUV-e že dobiš, sam ne pa potrdil o strokovni vgradnji, optiki,...
*******DE-design********
tuning team

Uporabniški avatar
edy1
Novinec

Napisal/-a edy1 Če jun 22, 2006 10:47 pm

bass je napisal/-a:Menjavo naredta pa bo. On kopijo, ti papirje homolomo.

Sej bi, pa se 18 letnik sploh noče javt na telefon in ne upošteva sms-ov.
*******DE-design********
tuning team

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Če jun 22, 2006 11:07 pm

edy1 je napisal/-a:Sej bi, pa se 18 letnik sploh noče javt na telefon in ne upošteva sms-ov.

Jah saj to ti vse pove... Očka dal keš zdaj pa misli ko ga j**e prejšnjega lastnika. :roll: V tem primeru ti res ne preostane drugega kot obisk. Odvetnik bi te po moje še priveč prišel, da bi se za tako stvar tožaril... :?
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Pe jun 23, 2006 7:59 am

Preseneti ga pa ga obišči, pa ga za uhe vleči do avta! Sej nekteri so res barabe! Moj kolega je meu isti primer, sam da on pa modela ni najdu nikjer da bi mu mal zagnjavu!

Upam da boš vredu zrihtal vse skup! ;)
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jun 23, 2006 8:08 am

Odjavi avto iz prometa. Prijavi policiji, da si avto prodal, tip ti pa noče vrnit papirjev in povej še da se vozi z avtom, ki nima opravljenega tehničnega pregleda, ker si ti pač ta avto odjavil. Se bodo hitr nanjga spravl, in mu dal ene 120 ali več jurejv kazni - pa še davčna ga bo mal zajebavala, ker nima cestnine plačane.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Dr.HUGO
Nov uporabnik

Kraj: Maribor-Radvanje

Napisal/-a Dr.HUGO Pe jun 23, 2006 8:11 am

Saj ma prav drugega ne mores naredid zdaj :? :?

Uporabniški avatar
Sky_Walker
Novinec

Napisal/-a Sky_Walker Pe jun 23, 2006 8:16 am

edy1 je napisal/-a:
TYKO je napisal/-a:ampak na tvojo žalost dons vse to dobiš na internetu. Po moje je najbol da najameš gorile pa v akcijo.

TUV-e že dobiš, sam ne pa potrdil o strokovni vgradnji, optiki,...

Mal maš veze pri kakem mehaniku pa ti da žig pa je to to...
RK Slovenija

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Pe jun 23, 2006 8:17 am

nebivedu je napisal/-a:Odjavi avto iz prometa. Prijavi policiji, da si avto prodal, tip ti pa noče vrnit papirjev in povej še da se vozi z avtom, ki nima opravljenega tehničnega pregleda, ker si ti pač ta avto odjavil. Se bodo hitr nanjga spravl, in mu dal ene 120 ali več jurejv kazni - pa še davčna ga bo mal zajebavala, ker nima cestnine plačane.

Samo ka se da odjavit avtobrez prometne? Nevem če se da! :?
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Pe jun 23, 2006 8:45 am

A ti si njemu kr avto dal brez da bi prepis nardila?
Al si ga vsaj iz prometa odjavu?

Jst bi ga policiji prjavu. Če pa nista prepisa delala bi ga pa celo prjavu, da mi ja avto ukradu.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Pe jun 23, 2006 11:04 am

Bor je napisal/-a:A ti si njemu kr avto dal brez da bi prepis nardila?
Al si ga vsaj iz prometa odjavu?

Jst bi ga policiji prjavu. Če pa nista prepisa delala bi ga pa celo prjavu, da mi ja avto ukradu.

Daj še enkrat prvi post preber.

Zakaj bi pa bilo kaznivo dejanje, če tip pač noče poslat kopije svoje zavarovalne police?
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Pe jun 23, 2006 11:15 am

Ptujčani pač :roll:

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Pe jun 23, 2006 11:34 am

A zavarovanje plačuješ na obroke, ker če da, potem enostavno nehaš plačevat. Se te bo že spomnu potem. Drugače pa pojdi k svojemu zavarovalnem agentu in ga vprašaj kaj se da legalno naredit, če nič potem ga obiščeš in spomenš na takšen ali drugačen način.
Slika

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI Pe jun 23, 2006 12:15 pm

Ne razumem točno....naredil si kupoprodajno pogodbo in jo dal modelu seveda s prometno, homologacijsko knjižico ter tablicami ...če prav razumem se on vozi sedaj na tvoje ime in avtomobila sploh ni prepisal nase ali se motim...ker če se vozi na tvoje ime imaš lahko še probleme s policijo, ker če bo naredil prekršek se položnica pošlje direktno na tvoj naslov uradnega lastnika.....upam da si spravil kopijo pogodbe le tako boš dokazal da nisi lastnik več ti.......če pa je model avto napisal nase pa je itak pred prepisom nase moral plačati razliko v zavarovanju tako, da ti zavarovalnica na podlagi tega ( z dokazilom ali brez ) izplača kar ti pripada......glede policije ne boš rešil nič, ker je imel oči isti problem....lahko samo počakaš da se zavarovanje izteče in se obrišeš pod nosom za razliko ..ali pa frende v avto pa na pot :/:o:/
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov