perc10 je napisal/-a:zivjo jest bi pa sam za nasvet prosu vceri sm napihu 0.66 miligrama alk. in me zanima ali je to odvzem izpita al ne hvala za odg.
pa ce je kej tolerance ??
perc10 je napisal/-a:ojoj sam jest drgac delam kot voznik pr firmi se prav ful rabm izpit in nikakor mi nebi sedla prepoved voznje od 1 mesec do 1 leto al je mozno da se temu izognem je najbol,da sodniku kr povem to, lokacija je bla stranska cest prometa pa nic edin sm bil na cest pa oni,kazni od prej nimam hvala za odg
perc10 je napisal/-a:ojoj sam jest drgac delam kot voznik pr firmi se prav ful rabm izpit in nikakor mi nebi sedla prepoved voznje od 1 mesec do 1 leto al je mozno da se temu izognem je najbol,da sodniku kr povem to, lokacija je bla stranska cest prometa pa nic edin sm bil na cest pa oni,kazni od prej nimam hvala za odg
seat je napisal/-a:perc10 je napisal/-a:ojoj sam jest drgac delam kot voznik pr firmi se prav ful rabm izpit in nikakor mi nebi sedla prepoved voznje od 1 mesec do 1 leto al je mozno da se temu izognem je najbol,da sodniku kr povem to, lokacija je bla stranska cest prometa pa nic edin sm bil na cest pa oni,kazni od prej nimam hvala za odg
Bravo to mi delaj.
Si mogoč o posledicah razmišljal preden si spil alkohol.
Res še so hecne teme na avtomobilizmu.
Si poklicni voznik pa enga po***anga dejstva nea veš,in to dejstvo je,da se za volanom nea pije.Pa še službo imaš predvsem odvisno od vožnje.![]()
BRAVO
Black Jack je napisal/-a:seat je napisal/-a:perc10 je napisal/-a:ojoj sam jest drgac delam kot voznik pr firmi se prav ful rabm izpit in nikakor mi nebi sedla prepoved voznje od 1 mesec do 1 leto al je mozno da se temu izognem je najbol,da sodniku kr povem to, lokacija je bla stranska cest prometa pa nic edin sm bil na cest pa oni,kazni od prej nimam hvala za odg
Bravo to mi delaj.
Si mogoč o posledicah razmišljal preden si spil alkohol.
Res še so hecne teme na avtomobilizmu.
Si poklicni voznik pa enga po***anga dejstva nea veš,in to dejstvo je,da se za volanom nea pije.Pa še službo imaš predvsem odvisno od vožnje.![]()
BRAVO
Ko se pije pa ja ni cajta študirat na posledice...sploh v tem primeru....a ni tko seat???
marko01 je napisal/-a:, pa se tisto kar sem dobo sem mogo dat za odskodnino onem tipu ker so mi spulsi zivci ko sma poknila pa sem ga vseko
seat je napisal/-a:marko01 je napisal/-a:, pa se tisto kar sem dobo sem mogo dat za odskodnino onem tipu ker so mi spulsi zivci ko sma poknila pa sem ga vseko
Pa ti si ga sam fsekal.... Jst bi mu buču fstran ftrgal jebemu.
Če pa kaj bolj črtim ko preklete morone,ki vozijo pod fplivom alkohola......
Mater pa kdaj bojo naši zakonopisci sprejeli zakon,da nora bit za volanom 0.00 promila.
Mater kaj pol prekleti moroni jamrajo na forumu,ki naj bi bil avtomoblizem.com in pol sprašujejo za posledice.
In pa je jst mam zlo dobre razloge,da črtim pijance...
marko01 je napisal/-a:NE morem kaj da ti nebi tega napiso ampak upam da ti bodo prepovedali voznjo vsaj za kaki mesec, mrzim ljudi ki pijejo pol pa za volan zakaj?? Pred dvema letoma sem imel sanski avto vsaj za mene alfo 166 pa lepo sporihtano sem kr nekaj denarja v njo vlozo in potem mi neki bedni pijancek prileti po moji strani in mi naredi totalko!! Na koncu pa mi rece cenilec za totalko tolko pa tolko je vredna dotatna oprema itak gre papa pol pa rece zadne kole so cele ono je celo itd in samo odstevo v glavem nazaj sem dobo eno malo nic , pa se tisto kar sem dobo sem mogo dat za odskodnino onem tipu ker so mi spulsi zivci ko sma poknila pa sem ga vseko
BOZL4 je napisal/-a:glej ce si napihal in so te ustavl z B ti C izpita ne morejo vzetiops: je pa k****a alkohol pa avto
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov