Imam velik problem, ker sem kupil rabljena platišča s gumami, vendar dimenzije gum ne ustrezajo vozilu.... v homologacijskem kartončku imam napisano dimenzijo 205/45-R17, nove gume so pa 205/40-R17. ker so platišča od iste znamke kot moj avto nimam TUV certifikata (serijske od nekega drugega modela) nemorem niti homologirati. zdi se mi da tudi s papirji platišč nebi mogel homologirati ker ima ta dimenzija gume za 3.3% odstopanja in se je zmanjšal obseg gume.
Kaj naj naredim, ali mi preostane samo zamenjava gume?
ker so platišča od iste znamke kot moj avto nimam TUV certifikata
Kaj si z tem mislu.Tut če so serijske feltne jih dela nekdo drug.
Drgač pa nimaš druzga kot "predelat" TUV (tega ti nisem jst svetoval :))
Ali pa menjat gume.
P.S.
Regy daj zmanjšaj podpis
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
podpis je čisto po pravilniku... predlagam branje le-tega
medtem, ko ti ga pa kršiš povezave na forume se zaračunajo, ali po predhodnem dogovoru z lastnikom foruma... pa ne mi rečt, da jo jaz tud imam, ker nimam linkanega podpisa, samo napisano imam v sliki, kot so mi dovolili vsi modi in admini (sem jih vprašal za mnenje, ja)
Regy pa kaj misliš,da sem dal une smeške zraven-
Jafack zj res noben več ne razume mal heca.Le kam gre ta svet Pa zbriš tele dve objavi da namo smetil teme.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ