seicento je napisal/-a:poišči si odvetnika ker se je eno tele zaletelo nam v 3 mesece starega ategota in nam oničil avto za nekje 5 mil. in smo z to zavarovalnico že kar 2 dan po ocenitvi pri toženju
ajde
GoGo je napisal/-a:Vendar če gledamo v osnovi: glede na to da dobavnic ni - ali so obvezani plačati tudi tak račun, ali jih kak drobni tisk ščiti, d ajim škode v tem primeru ne bi blo treba plačat?
Sonny je napisal/-a:GoGo je napisal/-a:Vendar če gledamo v osnovi: glede na to da dobavnic ni - ali so obvezani plačati tudi tak račun, ali jih kak drobni tisk ščiti, d ajim škode v tem primeru ne bi blo treba plačat?
Čist možno, da jih, ker na tak način se jih lahko kar lepo okrog prinese sicer. Ne vem zakaj ti niso povedali za dobavnice.
Si pogledal po forumih za podobne primere oz. koliko se kaj v takih primerih popravlja pri nepooblaščenih ?
Samo, če pomislim pri koliko stvareh danes folk zamiži na en uč pri podobnih zadevah, je tudi možno da si naletel na enega bythebook modela.
GoGo je napisal/-a:seicento je napisal/-a:poišči si odvetnika ker se je eno tele zaletelo nam v 3 mesece starega ategota in nam oničil avto za nekje 5 mil. in smo z to zavarovalnico že kar 2 dan po ocenitvi pri toženju
ajde
Ne vem če te razumem - ste po dveh dneh po cenitvi šli v tožbo? Kako se je potem stvar razpletla.
@Esem: samo delo bo težko upravičiti v višini 170 tisočakov: delo je blo 55k, ostalo pa deli (roka, končnika, končnik stabilizatorja, amortizer, meglenka in plastika okrog nje, en del okrog volana, navitje airbaga...)
GoGo je napisal/-a:Pred popravilom sem poklical na triglav in jih vprašal,če se lahko avto popravi pri nepooblaščenem serviserju z rabljenimi deli. Odgovor je bil:da, seveda, samo račun
mora ta serviser izdat in na podlagi tega računa se plača škoda. Žal pa si nisem zapisal s kom sem govoril.
GoGo je napisal/-a:...To sem sporočil tudi zavarovalnici, nakar so mi obljubili, da bodo stvar v roku 1 tedna rešili. ...
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
GooDieZ je napisal/-a:Napačen pristop prijatelj, to škodo ti MORA povrnit DARS in ne zavarovalnica, razen če hočes sam koristit svojo kasko polico (če imaš kasko).
Pojdi malo na DARS težit, oni imajo to vse zavarovano. Zakaj misliš da je policija poklicala DARS-ove oglednike. DARS je lastnik avtoceste in tudi odgovarja za njeno stanje, popravila in gradnjo. Zato nam tudi kasirajo ta kolovoz od avtoceste kar imamo v Sloveniji.
Sem pa skoraj preprican da bos moral zadevo urejat s pomočjo kakšnega odvetnika, lahko pa za začetek greš sam do njih pa se probaš dogovorit.
Meni se zdi da so te malo nat*****, pa brez zamere.
GoGo je napisal/-a:Saj DARS je odgovoren in to odgovornost ima zavarovano pri zavarovalnici Triglav, p.e. Ljubljana. In ta me zdaj nateguje!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov