Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Matej007 je napisal/-a:V pondelk pošljem pritožbo, pa bomo vidl če bojo kej nardil.
Zaenkrat ne bi povedal, kje se mi je to zgodil, ker tist kar so mi popravl so super nardil, pa še spucal so mi ga notr tok dobr in tko lepo diši.
Fora je, da je serviser k je vidu da je sveža poškodba šefu povedu, in je šef, ne da bi vidu poškodbo kar zaključu, da se to ni zgodil pr njih.
Če pa ne bojo zrihtal, pa itaq povem kje se je to zgodil...
Seveda bom mal zagrozu z radijem in slabo reklamo po forumih, mogoče kakšen časopis.
Pa seveda tud z inšpekcijo!!! hvala bass
SAVINJCAN je napisal/-a:Matej007 je napisal/-a:V pondelk pošljem pritožbo, pa bomo vidl če bojo kej nardil.
Zaenkrat ne bi povedal, kje se mi je to zgodil, ker tist kar so mi popravl so super nardil, pa še spucal so mi ga notr tok dobr in tko lepo diši.
Fora je, da je serviser k je vidu da je sveža poškodba šefu povedu, in je šef, ne da bi vidu poškodbo kar zaključu, da se to ni zgodil pr njih.
Če pa ne bojo zrihtal, pa itaq povem kje se je to zgodil...
Seveda bom mal zagrozu z radijem in slabo reklamo po forumih, mogoče kakšen časopis.
Pa seveda tud z inšpekcijo!!! hvala bass
Stara fora ti časopisi, posebej še radijo, verjetno se ti bo samo nasmejal :P
SAVINJCAN je napisal/-a:
Stara fora ti časopisi, posebej še radijo, verjetno se ti bo samo nasmejal :P
audi__racing je napisal/-a:samo.. prvo je to.. ti si ful pohvalu zdej tale servis da so ti avto nardil u nulo in ti ga spucal tut u nulo... sedaj bos pa zaradi tega kar so ti naredil dal na slabo luč njih?
mogoče je ok mogoče pa useen ni treba tok... nevem no!
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
ninklja je napisal/-a:aja .. pa če boš slučajno le šel tulit in ti bo uspelo "past ven" ... niti približno jih ne žali (kletvice), da se ne boš na kakšen nivo primitivca spustil. samo grozi jim z vsem, kar ti pade na pamet, najboljše je, da VZTRAJAŠ, da hočeš nadrejenega in ko bo ta nadrejeni prišel, zahtevaj še nadrejenega od tega nadejenega itd. osebno ne žali nikogar, naštevaj slabosti PODJETJA in ne zaposlenih.
predvsem pa moraš delovat zelo odločno.
v rutarju so tistega tipa (pisal se je Česen, tega se še spomnim) potem menda celo odpustili. sem kasneje še enkrat klicala, da mu povem, da je stvar končno zrihtana in si lahko tiste darilne bone v rit zatlači, ker njihovega praga ne mislim prestopit nikoli več, pa mi je telefonistka na centrali povedala, da pa gospoda Česna ni več pri njih ... Hehehe ... Se mi je prav zasmejalo. Me zanima, če še si bo tip kdaj kaj takšnega privoščil ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov