HUM_997S je napisal/-a:nesreca se je zgodila 4 ure nazaj
imamo use podatke-EU porocilo,kuponcek,podatke povzrocitelja in price
policije ni bilo zato me zanima ali je izvedljivo glede odskodnine-zdravljenje
eclipse_R je napisal/-a:Če imaš ao+ zavarovanje je odgovornostno zavarovan vsakokratni voznik, torej tudi, če si povzročitelj. pa če nisi kriv veljajo vse poškdobe
Mate je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:Če imaš ao+ zavarovanje je odgovornostno zavarovan vsakokratni voznik, torej tudi, če si povzročitelj. pa če nisi kriv veljajo vse poškdobe
AO+ pomeni izključno zavarovanje za zdravje voznika avtomobila, ne glede na to, če je kriv ali ni.
eclipse_R je napisal/-a:sej če povzročiš nesrečo pa un uveljavlja odškodnino, to ne gre iz tvojga žeparazn, če mate navado pijani vozt, pol lohk kr to v zakup jemljete ja.. drugače pa ne.. Če imaš ao+ zavarovanje je odgovornostno zavarovan vsakokratni voznik, torej tudi, če si povzročitelj. pa če nisi kriv veljajo vse poškdobe
pri uveljavljanju ao+ pa je treba met nekaj zamaknjeno in ne vem kaj.. sicer pa že pri manjšem trku od zadaj ali pa kjerkoli drugje pride do zanihanja vratu in glave, kar ima za posledico bolečine v vratu, kar te pol matra še cel življenje ob vremesnkih spremembah, prisilnih držah, stoječem delu ipd. še posebej, če gre recimo za prvo prometno nesrečo, oz. neizkušenega voznika. tako da ni vse samo, sem pršu cel iz avta, zdj sm pa dobr.. marsikdaj se bolečine pojavjo tut nasledn dan, mogoče še kasnej.. Se mi pa zdi neumno, da imaš poškodbe pa ne greš uveljavljat odškodnine.. zato pa mamo zavarovanja, zato pa zmečeš usak let tolk dnara.. Če ti pa ni nič pa pač ne greš neki fejkat ane
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov