Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Bosko001
Novinec

Kraj: Krško

Težave z zavarovalnico oz. ličarjem

Napisal/-a Bosko001 Po avg 28, 2006 3:48 pm

V avtopralnici je padel pokrov sušilnika po strehi in pokrovu motorja in ker pač imajo zavarovano, sem mogu it na zavarovalnico, da naredimo zapisnik. Vse lepo in prav. Zapisnik pravi poškodba strehe in pa pokrova motorja. Na nalogu za popravilo (ki sem ga na žalost podpisu) pa je pisalo popravilo pokrova motorja brez ličanja. Na zavarovalnici so mi zatrdili, da bodo popravili tudi havbo brez problema (zato sem tudi podpisal). OK, sam da bo! Peljem avto ličarju in ga po tednu dni pridem iskat. Pogledam avto in je havba nedotaknjena! Pa rečem kaj se grejo, zakaj niso šprical tudi havbe, pa tip reče, da ni blo na nalogu predvidena za popravilo. Kaj pa pol, a ste jo samo opral al kaj??? Popizdim in grem k odvetniku. Napiše on pritožbo brez problema, saj je tudi on mnenja, da me je zavarovalnica "nategnla". Zdaj mi pa ličar teži, da moram poravnat znesek popravila, ker ga kao zavarovalnica ne bo, dokler ne rešimo spora?!? Zdaj pričakujejo, da bom jaz plačal, ki mimogrede nisem kriv NIČ in to zato ker se nisem strinjal z opravljenim delom, ki NI opravljen tako kot bi moral bit.

Kakšen dober nasvet bi mi zelo koristil!!!
Slika
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov