na tanki liniji z polcaji smo ker so parkrat letele hude besede čez njih
ker mi je osebni avto izsilil bi se jest vrjetno mogu ustavt alpa mu u bok prletet sam sm ga raje obvozu glede na to da je omejitev 90km/h in sm se jest dejansko tolk pelov še zmer pomoje lohk dobim kazen za neprilagojeno hitrost kot v večini podobnih primerov
kva so pa vmes polcaji mučkal pa ne vem glede na to da od kraja izsilitve in do parkirnega mesta kjer je bil avto prkiran ni niti 1 km razdalje s tem da se je octavija ene parkrat pripeljala mimi avta pa niso nič reagirali (avto je bil prkiran pred gostinskim lokalom) in od tam naprej sm šel peš na prireditev ker je to najbližje parkirišče in ko sm se vračal proti avtu sa me pač porajtal
aja glede plačila je pa tko da se mi enostavno ne da ubadat z pritožbami k skor nikol nič ne dosežeš
je pa še tko da glih zarad polcajev že nekaj časa ne hodim v tržič grem sam kadar je nujno ker se mi ne da ubadat znjimi pač v nedeljo pa je bla ena zadeva pa sm šu pogledat pa se takoj name spravjo
itak pa pa nima veze načeloma me bl zanima kako prakticirajo pošiljanje kazni po pošti in kako majo to z zakoni podprto