Napisal/-a Boris Po sep 11, 2006 9:56 am
Lep pozdrav,
sredi aprila sem kupil novega Megana kovinsko črne barve. Avto sem prvič pral sam čez kakšen mesec in takrat sem opazil, da imam cel zadnji spojler in del strehe zadaj in ob strani pikčasto in brez barve (zgleda da je barva odstopila).
Seveda sem se takoj odpeljal do avtohiše, kjer sem avto kupil. Tam sta ga pogledala šef servisa in šef avtohiše. Oba sta rekla, da se to lahko včasih zgodi že med samim transportom. Nakar jaz to lepo reklamiram, odpeljem v drugo avtohišo, kjer je "strokovnjak" naredil ogled in meritve. Čez 2 dni dobim lepo domov pošto, da je reklamacija zavrnjena, ker je vzrok da barva "odpada" zunanji vpliv (rekli so kao da mi je nekdo avto polil s kislino)... Hahahah.... Pikice na strehi so tako razporejene, da to nikakor ne more biti, pa tudi avto je bil garažiran....
Torej reklamacija je bila zavrnjena.
Kaj naj sedaj naredim ? Če ne bo šlo drugače jih bom vse dal v medije in šel v tožbo Renault Slovenija. Avto pač ni bil poceni, pa tudi jezi me, da se to lahko zgodi pri novem avtomobilu. Da ne govorim o drugih nekvalitetnih lastnostih, ki sem jih še našel. Poleg tega mi na "ključu-kartici" še vedno piše Scenic.... zgleda da tut to ne vejo več, kaj je Megane in kaj Scenic.
Prosim za nasvete, oziroma vaše izkušnje.