Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

realnost ali fikcija

Napisal/-a the_man Ne okt 08, 2006 12:47 pm

lep pozdrav

zadnjič sem nekje zasledil,slišal,videl, nisem prepričan, da bi naj bilo zakonsko določeno, da policija naj nebi smela ustavljati voznikov med 00.00 in 02.00 uro ponoči/zjutraj. zraven sem še zasledil, da v primeru da bi policaj ustavil voznika med temi urami, mu napisal kakršnokoli kazen, bi ta kazen veljala za neveljavno, oz bi pritožba morala uspeti. zaradi nelogičnosti tega pravila, če sploh obstaja, me iz popolnoma informativnih razlogov zanima kako je s tem. pa prosim brez kreganja ali kakšnih nezaželjenih postov. :twisted:

hvala za informacije

lp
Zadnjič spremenil the_man, dne Ne okt 08, 2006 2:01 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Ne okt 08, 2006 12:51 pm

Nevem če to glih drži, ker pol bi vsi čakali tisto uro in se pol vozli 200 čez naselja in z 4.0 promila alkohola u krvi!
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
Coleman
Novinec

Napisal/-a Coleman Ne okt 08, 2006 1:09 pm

Kaj bolj smešnega še nisem slišal.. :lol:

Torej imaš za dve uri LICENCE TO KILL

:lol:
When size equals knowledge I'll be a one big muthafucka!

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Ne okt 08, 2006 1:37 pm

Kr pozabi na ta zakon, ker če bi veljal, bi vsi iz gostilne hodili ob 24-2 ure nabiti domou :pij:

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Napisal/-a the_man Ne okt 08, 2006 2:00 pm

sej men se tud zdi kaj takega nemogoče, v vsakem primeru pa skregano z logiko in namembnostjo zakonodaje v sloveniji. kot sem rekel, to sem nekje zasledil, pa me je res zanimalo
lp
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Ne okt 08, 2006 2:15 pm

realnost ali fikcija????
fikcija
po nobeni logiki ni to možno.

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Ne okt 08, 2006 3:42 pm

Zakona takšnega ni. Lahko bi pa šlo za kakšno interno informacijo policistov. Se je včasih govorilo o tem, kdaj je menjava izmene, da jih takrat naj ne bi bilo na cesti. Ve kdo kaj več v tej smeri?

Če tako razmišljam, v normalnih okoliščinah ne delajo policaji nadur zaradi radarjev, če je kaj nujnega, tisto delo pa je potrebno končati. Tako, da možno je, da bi se lahko redno na ziher izognil kontroli prometa, če bi vedel ob kateri uri grejo eni delat in drugi domov. Se mi zdi, da je to nekje ob 5h zjutraj, oz. 4.30h, da jih takrat ni videt nikjer na cesti.

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Ne okt 08, 2006 3:49 pm

Nevem zakaj bi se izogibal policajem? Vozi trezen in po omejitvah al pa doma TV glej :roll:

lp
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
PozerQ
Nov uporabnik

Kraj: Borovnica

Napisal/-a PozerQ Ne okt 08, 2006 3:59 pm

eentox je napisal/-a:Nevem zakaj bi se izogibal policajem? Vozi trezen in po omejitvah al pa doma TV glej :roll:

lp

podpis
Slika

Uporabniški avatar
Gagi84
Stalni uporabnik

Kraj: Podpec

Napisal/-a Gagi84 Ne okt 08, 2006 4:00 pm

Ja sam ucas pa pride dan k iz nedovzne kavice na kero si sov u lokal rata :pivo :pij: :bonk :vrum

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Ne okt 08, 2006 4:12 pm

Gagi84 je napisal/-a:Ja sam ucas pa pride dan k iz nedovzne kavice na kero si sov u lokal rata :pivo :pij: :bonk :vrum

to ni opravicilo da gres totalka nalit vozit potem...

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Ne okt 08, 2006 4:14 pm

Gagi84 je napisal/-a:Ja sam ucas pa pride dan k iz nedovzne kavice na kero si sov u lokal rata :pivo :pij: :bonk :vrum

ja je*at ga se nardi, se je tut men že ene parkrat :P , ampak pol pa pač ne furaš ti in raje pokličeš koga da te pride iskt ;)

Uporabniški avatar
PozerQ
Nov uporabnik

Kraj: Borovnica

Napisal/-a PozerQ Ne okt 08, 2006 4:17 pm

eentox je napisal/-a:

ja je*at ga se nardi, se je tut men že ene parkrat :P , ampak pol pa pač ne furaš ti in raje pokličeš koga da te pride iskt ;)

tako nekako, oz greš peš oz s taxijem :D
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Ne okt 08, 2006 4:21 pm

Sami svetniki na a.com :lol:
Slika

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Ne okt 08, 2006 4:22 pm

Pa dajte no, ne bit fini. Tu pa tam se vozi s pirom v glavi. Pa ne mi govorit... 1, 2, 3, 4,... pa smo tam. Domov se pelje.

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Napisal/-a the_man Ne okt 08, 2006 4:53 pm

točno sem vedel kaj bo nastalo iz moje objave. :roll: zato sem napisal da gre za informacijo informativne narave, nisem govoril o izmikanju policajem. glede na to da imam izpraven avto, ne vozim pod vplivom alkohola, in redkokdaj naredim kakšnen prekršek- ker sem samo in nič več kot človek- ne vidim potrebe po izogibanju. poleg tega mislim da vsak človek mora stati za svojimi dejanji, kar tudi redno prakticiram. hvala vsem ki ste napisali svoje mnenje, predvsem tem kateri ste napisali mnenje primerno temi

lp

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Ne okt 08, 2006 5:06 pm

Moj post ni letel na tvojega, ampak na en post pred mano ;)
Da pa odgovorim tvojemu postu: to je fikcija :lol:

lp

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Ne okt 08, 2006 5:42 pm

the_man je napisal/-a:...ker sem samo in nič več kot človek- ne vidim potrebe po izogibanju...

Vprašanje, če so to lastnosti človeka.

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Napisal/-a the_man Ne okt 08, 2006 7:15 pm

kromfelna je napisal/-a:
the_man je napisal/-a:...ker sem samo in nič več kot človek- ne vidim potrebe po izogibanju...

Vprašanje, če so to lastnosti človeka.

kje je govora o lastnostih? zapisano je bilo da če ne piješ, se ne rabiš izogibat...odgovor je bil celota in ne samo del ki ste ga kopirali...pa saj ni važn...hotel sem samo povedati da mene to ni zanimal zaradi mene samega, da bi potem upal voziti pijan med polnočjo in drugo uro zjutraj, ampak ker se mi takšno pravilo zdi absurdno. aja pa zvedel sem da je izvor tega "pravila" iz drag race-a MS, kjer je bilo govora o tem.

lp
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost