PureTNT je napisal/-a:cliopower je napisal/-a:Pure TNT narobe si me zastopil jaz sem ze bil na zavarovalnici oddal kupon evropsko porocilo in cenilec mi je ocenil avto vendar sem ga pozabil vprasati koliko lahko ce lahko dobim odskodnino ker je avto zdaj manj vreden ker je pac bil barvan.. za to se gre.. upam da zastopis avto je pa ze poklepan zapisnik je pa seveda biu narejen
V tem primeru na zavarovalnico naslovi zahtevek za odškodnino zaradi zmanjšane vrednosti. Še vprašanje: za katero zavarovalnico gre?
Lp
sebabravo je napisal/-a:Mene pa zanima, če lahko jaz npr. prenesm bonifikacijo od mame na svoje zavarovanje, oz. če obstaja kak podobna fora?
sebabravo je napisal/-a:Mene pa zanima, če lahko jaz npr. prenesm bonifikacijo od mame na svoje zavarovanje, oz. če obstaja kak podobna fora?
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov