Cash je napisal/-a:Seat, jst sm sam napisu, da tud če vozš po omejitvah (napisu sm 30), pa da zdrsneš, je neprilagojena in ti dajo kazen, tko da, ne vem, probi se prtožt, pa reči da si biu ful u šoku, glede druzga avta, pa k ti je pol grozu z zaporom, si se ful ustrašu in reku, da ga ni blo. To povej sodnici. Sej, kaj zdej maš polovičko za plačat al celo kazen, ker če imaš celo, se pritoži, pa boš mau na cajtu dubu.
Lej jst sem mel pred dvema letoma podoben primer in sicer tkole;
Zaradi poledice in neposoljene ceste sem z Ibizo pač malo zdrsnil sreči ni bilo meni nič in tut avtu ni bilo nič razen ena plastika spodaj je počla drugo je preživelo ampak sem moral za pomoč pač počakat druge,da smo lahko cesto odprli in avto spravili z jarka,ker je bila pač cesta neprevozna.In sicer sem bil sam kriv,ker nisem predvidel,da je na takih senčnih mestih,kjer voda teče čisto ob cesti pač bolj izpostavljena ta poledica.torej pravim da četudi bi bila tam omejitev 30km/h bi moral sam ocenit,če se lahko pelljem z tako hitrostjo varno mimo tega odseka.Ampak žal te izkušnje pridejo po precej prevoženih kilometrov in so pač začetniki bolj izpostavljeni,ker so pa roko na srce v vožnji še neizkušeni.