Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

popravilo v garanciji- nadomestno vozilo

Napisal/-a kljukec Ne dec 24, 2006 10:38 am

ali mora avtohiša zagotoviti nadomestno vozilo, če se avto pokvari v garancijskem roku
danes je nedelja- praznik, avto lahko dobim le na rentacar, pa pravjo na avtohiši, da mi ga nebodo plačal- je to res- al samo upajo, da se ne bom odločil za rentacar
lp

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Napisal/-a gold hamster Ne dec 24, 2006 10:48 am

Ja zagotov ti morjo dat drug avto...mi smo avto nesl neki pofarbat pa smo prec nowga dobil.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne dec 24, 2006 10:51 am

Mislim,da ti mora avtohiše preskrbeti nadomestno vozilo.Meni v garanciji izrecno piše,da mi v primeru odpovedi avtomobila morajo zagotoviti nadomestno vozilo ali pa morebitno prenočitev.če je to v tuji državi.Tko ma narejeno SEAT za druge znamke pa nebi vedu.Sej a nima reno tudi neko "mobilnost" al kako se že reče tej "uslugi"
Meni so recimo sedaj tudi pri rednih servisih ponudili nadomestni avto v primeru,da sem med časom servisa rabu prevoz pa čeprav je to blo sam za kako urco ali dve.
Ko sem pa pri Ibizi pod garancijskem roku menjal mikro stikala v vratih so mi pa že prej po telefonu zagotovili,da bom dobil nadomestno vozilo.Zj mislim,da je tuki tudi precej odvisno od samega servisa in njihove prijaznosti do stranke.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Ne dec 24, 2006 11:19 am

ja sam dons je praznik- pa ni mogoče dobit njihovga nadomestnega vozila

Uporabniški avatar
DX5050
Novinec

Re: popravilo v garanciji- nadomestno vozilo

Napisal/-a DX5050 To dec 10, 2024 7:20 pm

Prosim za informacijo, ker s tem nimam izkušenj...
Avto gre v januarju na izredni servis zaradi določene napake. Avto je še v garanciji. Ponudili so mi nadomestni avto.
Ali mi lahko v primeru, da rečejo da tega popravila garancija ne krije, zaračunajo uporabo nadomestnega vozila?

Kako je sicer s tem? Dajo uradni servisi nadomestna vozila zastonj, kadar so avtomobili na servisu?
Suzuki Swift Sport 1.4 Boosterjet 2022

Uporabniški avatar
Cefizelj
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cefizelj To dec 10, 2024 10:19 pm

V zadnjem mesecu sem peljal 2 znamki na vpoklic - enega Citroena in VW in nikjer nisem dobil brezplačnega nadomestnega avta.

Je bila pa cena 20€ za dnevni najem, kar se mi ni zdelo pretirano.

boštjan_01
Uporabnik

Napisal/-a boštjan_01 To dec 10, 2024 11:42 pm

Saj si se že predhodno dogovoril. Ne morejo si na koncu premislit in dodatno zaračunat.

Pred leti smo dobili nadomestno vozilo, brez da bi se predhodno sploh kaj pogovarjali/zahtevali. Samovoljno, presenečeni. Avto ni bil v garanciji. Nikoli prej in potem pri njih na servisu.

Uporabniški avatar
DePalmo
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Grosuplja

Napisal/-a DePalmo Sr dec 11, 2024 11:20 am

Njih (servis) vprašaj. Ker je zelo odvisno od uradnega servisa. Eni nimajo nadomestnih, eni jih računajo, eni jih skrivajo da jih imajo zaposleni zase, drugi jih pa dajo brez težav in brez prerekanja.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov