Napisal/-a seat Ne dec 24, 2006 10:51 am
Mislim,da ti mora avtohiše preskrbeti nadomestno vozilo.Meni v garanciji izrecno piše,da mi v primeru odpovedi avtomobila morajo zagotoviti nadomestno vozilo ali pa morebitno prenočitev.če je to v tuji državi.Tko ma narejeno SEAT za druge znamke pa nebi vedu.Sej a nima reno tudi neko "mobilnost" al kako se že reče tej "uslugi"
Meni so recimo sedaj tudi pri rednih servisih ponudili nadomestni avto v primeru,da sem med časom servisa rabu prevoz pa čeprav je to blo sam za kako urco ali dve.
Ko sem pa pri Ibizi pod garancijskem roku menjal mikro stikala v vratih so mi pa že prej po telefonu zagotovili,da bom dobil nadomestno vozilo.Zj mislim,da je tuki tudi precej odvisno od samega servisa in njihove prijaznosti do stranke.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ