Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

sijo
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Izsilila in priznala

Napisal/-a sijo Sr dec 27, 2006 4:22 pm

Skratka, imel sem prometno nesrečo ko je voznica drugega avtomobila diretkno s pločnika zapeljala na vozišče in sicer na moj pas. Da bi se izognil trčenju sem neaglo zavil levo in me je zaradi poledice(10 zvečer ob reki) odneslo v betonsko ograjo tako da sem naredil totalko.Voznica je počakala, poklicali smo policijo, priznala je krivdo, prav tako tudi na zavarovalnici.

Tam so pa rekli da sedaj bom verjetno dobil izplačano totalko, če pa ne bi klical policije pa ne bi dobil nič. Recimo če ne bi vztrajal pri klcanju policije bi sedaj imel razbit avto ker na bi izplačali ker se nism nje dotaklin.

Potem je verjetno najbolj da se kar zabiješ da ne bi kasneje imel težav z izplačilom pa čeprav se lahko kdo poškoduje..... :roll: :roll: :roll:

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr dec 27, 2006 5:05 pm

Imaš vsaj srečo, da se je še kar dobro končalo. Dobro da ni bil noben poškodovan ter da je voznica priznala krivdo.

Drugače pa je včasih se bolje zaleteti v nekoga (v tvojem primeru) kot pa se umakniti ter razbiti le lasten avto. Sicer pa kot sem že zgoraj napisal imaš srečo, da je priznala krivdo.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Sr dec 27, 2006 5:31 pm

V današnjih dneh je vedno najbolje poklicati policijo, ker še s policijskim zapisnikom zavarovalnice komplicirajo, kaj šele brez njega. Ko ti nekdo tako spelje pred tabo pa itak refleksi opravijo svoje in se avtomatično umakneš

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Pe dec 29, 2006 3:48 pm

Res, ženski lahko še hvala rečeš, da je bila tako poštena. Bogu pa hvala, da je šel samo pleh.
Protonika ima bullbar.

nejko307
Stalni uporabnik

Napisal/-a nejko307 Pe dec 29, 2006 3:53 pm

vedno manj je poštenih ljudi, pa vendarle se še najdejo!! :lol: :lol: :lol: :lol:

R_S
Novinec

Napisal/-a R_S Pe dec 29, 2006 3:55 pm

Sam to je pa men mal čudno ane...Sej, če napišeš evropsko poročilo in piše gor, da je drugi kriv pol more zavarovalnica lihk tko izplačat...Izplačat pa mora zavarovalnica tistega, ki je kriv ane...

Uporabniški avatar
škoda
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a škoda Pe dec 29, 2006 4:05 pm

Jz sm tko feltno zbou ker sm se umaknu na hitr ko je polcaj prgonu po mojem pasu. ko sm zamenjal gumo pa so polcaji pršli nazaj in rekli da oni niso nč krivi če bi se me kako dotaknil pa bi napisal poročilo in bi dobu povrjeno. Za konec so mi pa rekli sej se vidi da niste iz naših koncev (bil sem pa v grosuplju-pri grošu).
SKODA TEAM SLOVENIJA
www.skoda-team.com

Uporabniški avatar
flegmato
Novinec

Napisal/-a flegmato Pe dec 29, 2006 6:27 pm

škoda je napisal/-a:Jz sm tko feltno zbou ker sm se umaknu na hitr ko je polcaj prgonu po mojem pasu. ko sm zamenjal gumo pa so polcaji pršli nazaj in rekli da oni niso nč krivi če bi se me kako dotaknil pa bi napisal poročilo in bi dobu povrjeno. Za konec so mi pa rekli sej se vidi da niste iz naših koncev (bil sem pa v grosuplju-pri grošu).

Svašta :)

Jaz se že 2x felgo pohaklal ob robnik.
1x se mi je nasproti pripeljal en k****n po moji strani s cliotom da sem se komaj umaknil(šla pleh felga plus presekal gumo)...in tak hitro je tudi odpeljal, da v oni paniki umikanja nisem videl tablice...
1x pa so se štirje nažgani(pomoje) debili(pomoje :) ) pripelali s hondo po moji strani( poribal gumo in alu-felgo :x ).

Kaj mata ta dva primera skupnega: oboje je blo v soboto zvečer :P . Jaz sem bil trezen, moji angleški prijatelji pa najbrž ne... ;)

Obojni so seveda spizdli... Jaz sem jim najprej preklel vse po spisku... na koncu pa se mi zdi da je vseeno boljše da malo počohaš felgo kot pa da orenk stolčeš avto, zavarovalnina gor al dol... ne vem no ;)

sijo: Sreča v nesreči, čeprav v tvojem primeru na žalost ni šlo le za počohano felgo, je pa prišlo do enakega refleksnega umika. In ti si nažalost primer kak se to lahko pol slabo konča(totalka).
Nobenemu ni blo nič pa ženska je počakala.... tak da boljše kot kamen v hrbet ;)

LP
Slika

fajn se mamo :)!

butara
Nov uporabnik

Napisal/-a butara Pe dec 29, 2006 7:27 pm

jaz bi jo pelel vsaj na večerjo za pol bi se pa videl

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne dec 31, 2006 5:07 pm

butara je napisal/-a:jaz bi jo pelel vsaj na večerjo za pol bi se pa videl

hehe, ja sam res, mal je takih k bi priznal. Neki podobnga se je mojmu bratu dons zgodil.. Na cesto uleti pes, brat je mel pred sabo še enga, un je v prve ornk zabremzu (moj tamav tkrt ni nč bremzu še), un še enkrt na polno zabremza, sam tkrt je blo pa prepozn in je mal počl, sam je mel brat srečo, da se je mal umaknu, če ne bi ga fejst stolku. Mislm, jst bi lastniku psa v tistem trenutku j***a potrgu, ker je najprej spizdu, pol se je pa še izgovarju kot da ni on kriv. Seveda so poklical policijo in kaj je on rekel? Ker un ni zbov psa, je bil kriv moj brat, če bi ga zbov, bi bil kriv lastnik psa. In kaj je še rekel polcaj? "Drugič kr zbijte psa". Kaj pa če bi bil to froc, nj un pol froca zbije?
S tem psom je mel brat že ene parkrat težave, ampak je bil tok jezen, da če ga naslednič vid, d ga bo sam zbov.

Jebiga, brat je začel in končal leto z nesrečo.
Slika

Uporabniški avatar
SCANIA
Nov uporabnik

Napisal/-a SCANIA Ne dec 31, 2006 7:34 pm

enkrat je dobr poklicat policaje enkrat pa ne: recimo te bo en izislu pa mu boš ti u rt prletu pa bosta poklicala polcijo in on se bo lepo zgovarju da ni kriv, in seveda bo policaj reku da nisi držu varnostne razdalje.in boš ti kriv razn če mu dokažeš.
če mu pa prltiš mal u bok pol se pa ve da je on kriv.
Kula mamo racing team

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Po jan 01, 2007 10:24 am

SCANIA je napisal/-a:enkrat je dobr poklicat policaje enkrat pa ne: recimo te bo en izislu pa mu boš ti u rt prletu pa bosta poklicala polcijo in on se bo lepo zgovarju da ni kriv, in seveda bo policaj reku da nisi držu varnostne razdalje.in boš ti kriv razn če mu dokažeš.
če mu pa prltiš mal u bok pol se pa ve da je on kriv.

res je
prvo kot prvo naj vam bo jasn da se zavarovalnce u sloveniji na vsak način probajo izognt plačilu če se le da :!: ko pa je treba plačat zavarovanje bi ti pa najraj nabil tarifo do konca.
Poleg tega če maš kasko in maš nesrečo z manjšo materialno škodo ni treba klicat policajev, če je nesreča večja moraš poklicat policaje :!: je pa res tudi da ti znajo policaji krivdo obrnt in pol ti ne preostane druzga kot da jih nadereš ko budale in upaš da spremenijo mmnenje :lol: ko je enkrat policijski zapisnik na zavarovalnci se lah pod nosom obrišeš :!:

najbol od vseh pa je da ko se zaletiš da pokličeš svojga dobrga odvetnika ali prijatelja policaja in mu razložiš primer in ti pol on pove kako pa kaj :lol:
....
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost