Maxx je napisal/-a:Sje se ne gre za 5k km,sedaj nima več garancije in ne ve kok k km več ima avto.Mislim da dosegel ne boš nič,ker imaš že nekaj časa avto,mislim tudi da je rok pritožbe 8 dni.
kljukec je napisal/-a:ej
voz se še mal okrog, tko da bo mel avto ene 50.000 pa ga pel na drug servis
če te niso zdej zapisal- pa razveljavlk garancije ti pol noben nau mogu dokazat nasprotnega
lp
GiGi1985 je napisal/-a:Jaoo ljudje, samo tožarili bi se, a se ti splaèa za tistih bogih 5 tisoè kilometrov ?!
Po drugi strani mi pa ni jasn, zakaj bi šel nekdo obraèat števec za tako malo št. kilometrov, zagotovo ne moreš avto prodati za toliko veèjo vsoto, èe števc obrneš nazaj za 5k kilometrov?! Moje mnenje samo.![]()
LP
GiGi1985 je napisal/-a:Jaoo ljudje, samo tožarili bi se, a se ti splača za tistih bogih 5 tisoč kilometrov ?!
Po drugi strani mi pa ni jasn, zakaj bi šel nekdo obračat števec za tako malo št. kilometrov, zagotovo ne moreš avto prodati za toliko večjo vsoto, če števc obrneš nazaj za 5k kilometrov?! Moje mnenje samo.![]()
LP
Blond je napisal/-a:Saj nihče ne ve koliko kilometrov je avto dejansko imel. Zadnji garancijski servis je zabeležen na 40.000. Dejanskega stanja nikoli ne bomo ugotovili.
Plačali smo avto z garancijo in toliko in toliko kilometrov. Sedaj se je izkazalo, da temu ni tako. Avto ni v garanciji in tudi kilometrov ima nekaj 000 več.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost