torej predvčerajšnjim sva bila s kolegom mal zuni..in ko me je pripeljal domov so za nama zavili policisti. naj samo omenim...da ne boste sprasevali...kak so zavili iz glavne ceste in zapeljali na stransko so bili na nasem zemljišču,privat cesta, ko je kolega parkiral pred hišo,našo,je policist spustil lučke, lučk ni spustil na cesti,niti naju ni poskusal ustaviti,peljal se nama je v riti,se pravi da smo ze bili na privatnem zemljiscu in oni tudi. vglavnem ni panike ampak policist je bil zelo nesramen,naj nastejem nekaj primerov:
-ko je stopil iz avta ni pozdravil ampak se zadrl:"zdaj pa dokumente pripravita"
-zasliseval naju je zakaj sma ustavila pred tujo hiso in trdil da jas ne zivim tam
-ko sem ga prosil ce lahko avto umakne iz trave,ker je parkiral na travi,s tem tudi na robniku ki je okoli trave se je samo smejal
-to poniževanje je trajalo cca pol ure, prijatelj je pihal, premetala sta nama cel avto
-aja da ne boste sprasevali zakaj sma si to pustila,od zacetka se nisma sodelovala,a potem je kolega ugotovil da nima ketn s seboj ima pa letne gume in bi ga lahko kje počakali,saj je nekako moral domov

sedaj me pa zanima samo to,ali imajo pravico ustavit cloveka na njegovem zemljiscu,ko je ta ze na njem in policaj tudi. bi se pritožil a je reko oče da se ne splača
hvala za mnenja
lp