seeman66 je napisal/-a:Od letos po novem, ne vem kakšnem sporazumu EU dobiš kazen za storjen prekršek, ne glede v kateri članici EU-ja si prekršek storil.
lp seeman66
myster je napisal/-a:kakor sem slišal po TV-ju....(naj me kdo popravi)...da slovenski državljani, ki nardijo prekršek v tujini; ti nič ne morejo.po tv-ju so imeli debato, da ker velik slovencev nardi prekrškov v Avstriji.Zato so se pogovarjal, da bi vseen (ni važno kje) dobu kazen oz. položnico!Kk je zdj to porihtat pa nimam pojma
mintavto je napisal/-a:Dobiš kazen 100%. Mene je radar slikal pri Salzburgu na avtocesti in po dveh mescih so mi po pošti poslali kazen. Js sm jo plačal, me pa zanima kaj se zgodi če je ne plačaš?!
soso je napisal/-a:seeman66 je napisal/-a:Od letos po novem, ne vem kakšnem sporazumu EU dobiš kazen za storjen prekršek, ne glede v kateri članici EU-ja si prekršek storil.
lp seeman66
Tako je ,sem prebral zadnjič na www.24ur.com pa sem iskal ta članek pa ga nisem več našel. Če se komu da, naj ga poišče . LP
traktor TDI je napisal/-a:Sem mislil predvsem glede pošiljanja kazni na dom. Če to že
prakticirajo ali še vedno ne, saj bi naj zdaj nekje šele sprejeli nekaj glede tega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov