Primer je tak: učeraj zvečer smo bli zunaj jest, brat in prijatel, jaz in brat na motorjih, frend peš, ko se je pripeljal bel civilen golf. Ko je pospešil poti nam, sva mi2 z bratom zbežala, ker sva takoj vedla da so bli polcaji (oba mava neregistrerane motorje) frend pa je ostal tam. Pol so njega začel zaslišvat kdo sva midva, pa je pol na koncu povedal, ker ga je hotu polcaj pretepst, pol so ga spustil, zapisal so si pa še najine številke od mobitela. Potem so se odpeljal naprej, in so 300 metrov stran v eni ulici našli mojga brata ki je samo sedel na motorju (prvo uprašanje je blo, a si ti Uroš al Rok

) in pol so uzel številke motorja, use bratove podatke, blablabla, preveril da ni motor ukraden, in pol so še neki komenteral u stilu >rec bratu da CTX leti, da se nebo ubou, ti pa tut pazi< in so šli.
Zdej me zanima, kaj lohk men, pa kaj lohk bratu nardijo, ker ko se je polcaj prpelou, ni spustu nikakršnega signala da nej ustaviva, ko so pa brata dobil, je bil pa na mestu, na ugasnenem motorju. Aja, morem povedat še da majo tut moje podatke, ker jih je frend povedu, ker so mu grozil, pa majo še moje rojstne podatke, zato k so vedl da sva brata (polcajka je očitno use vedla o naju, ker je tut vedla s kje sva).