Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Ceriu
Nov uporabnik

Odjava vozila - odpad

Napisal/-a Ceriu Ne feb 18, 2007 3:12 pm

Živjo!

Mene pa zanima kakšni so stroški, ko vozilo pelješ na odpad. Kakšna razgradnja ali kaj podobnega? Koliko? kje se da to v Ljubljani naredit?

lp

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Ne feb 18, 2007 4:13 pm

Po novem je država prevzela stroške nase in ti ni potrebno več plačati. Naj to en prosim potrdi, ker ga tudi jaz peljem jutri na odpad :lol:

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Ne feb 18, 2007 4:22 pm

• skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne feb 18, 2007 5:25 pm

Cash je napisal/-a:Po novem je država prevzela stroške nase in ti ni potrebno več plačati. Naj to en prosim potrdi, ker ga tudi jaz peljem jutri na odpad :lol:

Kerga pa ?
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Ne feb 18, 2007 5:34 pm

Hyundai Ponya (170.000km), je že vse gnilo, sm ga mel sam za zime, pa nč prau :lol: , sklopka čist na koncu, žlajfi tresejo, pa tehničnega ne narediš, da si ne vem kaj +dve gumi imata samo še 3.2 mm profila :P (glih za zadovoljit zakon; min 3 mm) in še olja pije kot jaz pivo (2000km-->1l olja)
Zadnjič spremenil Cash, dne Ne feb 18, 2007 5:50 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Ne feb 18, 2007 5:45 pm

P.S. Pr nas se znebimo avta tako, da pokličemo bagra skloplje jamo in čk not na tak način smo pokopal že več kot 30 avtov sam najdu jih pa ne bo noben, zakpani pa so popolnoma celi z vsemi elemnti še celo akumol. so poleg sam to sm delal kakšnih 10 let nazaj sedaj pa mal drugač raje na odpad
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Ne feb 18, 2007 6:00 pm

sonček je napisal/-a:P.S. Pr nas se znebimo avta tako, da pokličemo bagra skloplje jamo in čk not na tak način smo pokopal že več kot 30 avtov sam najdu jih pa ne bo noben, zakpani pa so popolnoma celi z vsemi elemnti še celo akumol. so poleg sam to sm delal kakšnih 10 let nazaj sedaj pa mal drugač raje na odpad

halo????

upam da se vam steče kislina direkt v zajetje pitne vode

koncesionarji vam ZASTONJ razgradijo avto
podpis

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Ne feb 18, 2007 6:06 pm

Sonček, naredi si uslugo in ne dokazuj svoje inteligence.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
RpDany
Uporabnik

Kraj: maribor-ruše

Napisal/-a RpDany Ne feb 18, 2007 6:23 pm

naredi tak da dobis neka malega $$ pa najneki juzni kolega to dol pele.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Ne feb 18, 2007 7:52 pm

lublancan je napisal/-a:
sonček je napisal/-a:P.S. Pr nas se znebimo avta tako, da pokličemo bagra skloplje jamo in čk not na tak način smo pokopal že več kot 30 avtov sam najdu jih pa ne bo noben, zakpani pa so popolnoma celi z vsemi elemnti še celo akumol. so poleg sam to sm delal kakšnih 10 let nazaj sedaj pa mal drugač raje na odpad

halo????

upam da se vam steče kislina direkt v zajetje pitne vode

koncesionarji vam ZASTONJ razgradijo avto

mi smo itak v hribih doma vodo dobimo iz nadmorske nekje 1000m tam smo oz so uni popouscal z avto že vse, avti pa so zakopani mal nižje kot smo 750m tako da ns čist nč ne briga sam slabše je za une k so iz lj in tam okrog jes sem pri tem bil čisto nemočen in nisem mogu nč narest, hvalabogu pa je danes to precej drugače in raje peljem na dinos,odpdake druge gospo. pa vse lepo v vrečo in v kontejner.
Včasih se je ful to metal po kakšnih grmadah pa zasuval na velko z buldažerji danes pa je drugače

Uporabniški avatar
mastr1
Novinec

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a mastr1 Ne feb 18, 2007 8:01 pm

Mislim, ej, pa vi ste totalni troti!!Pa vi tam dokazujete, da ste hribovci totalno neizobraženi in primitivni!!Sami sebi serjete v skledo ampak vi se tega ne zavedete in vam je še v ponos!Žalostno, da kaj takega slišim ali pa preberem...
Danes je težko biti glup-je prevelika konkurenca!!

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Ne feb 18, 2007 8:09 pm

mastr1 je napisal/-a:

Mislim, ej, pa vi ste totalni troti!!Pa vi tam dokazujete, da ste hribovci totalno neizobraženi in primitivni!!Sami sebi serjete v skledo ampak vi se tega ne zavedete in vam je še v ponos!Žalostno, da kaj takega slišim ali pa preberem...

resnično a neumno to se je delalo pred kakimi 10 leti nazaj

Uporabniški avatar
mastr1
Novinec

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a mastr1 Po feb 19, 2007 4:45 pm

sonček je napisal/-a:resnično a neumno to se je delalo pred kakimi 10 leti nazaj

Upam, da se dandanes kaj takega ne dogaja več
Danes je težko biti glup-je prevelika konkurenca!!

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK Po feb 19, 2007 5:03 pm

pa kaj vi mislite genocid naret, mislim tisti ko je to delal ja za v haag!!!!

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort Po feb 19, 2007 6:47 pm

sonček je napisal/-a:
mastr1 je napisal/-a:

resnično a neumno to se je delalo pred kakimi 10 leti nazaj

Naj mu že nekdo pomaga no......

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček So feb 24, 2007 11:57 pm

aja še tole sem pregledoval španovo spletno stran in piše tam da je treba plačat razgradnjo ampak to je zaenkrat brezplačno piše pa da je treba avto pripeljat na določeno mesto to se prav kakšnih 20 čukov za prevoz enga avta raje ga zakopljem v zemljo po domač povedan kot pa da dam 20k bivših ko bo pa še to brezplačno bom pa tok bil fer da bom poklical prej tega ne bom storu al ga pa zakuru in zbiv skupaj.
lp

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass So feb 24, 2007 11:59 pm

bass je napisal/-a:Sonček, naredi si uslugo in ne dokazuj svoje inteligence.

Očitno me nisi že prvič razumel, pa sem tako dober, da se samo zate citiram.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Ne feb 25, 2007 12:33 am

bass je napisal/-a:

mi smo itak hribovci tk da vas ne zastopmi kaj govorite

milan41
Nov uporabnik

Napisal/-a milan41 Ne feb 25, 2007 11:02 am

sonček je napisal/-a:
bass je napisal/-a:

mi smo itak hribovci tk da vas ne zastopmi kaj govorite

Kot jaz razumem soncka želi bol povedat to kolk je Ljubljani mar za hribovce in vse odaljene kraje tolk je njim za Ljubljano!
Sploh pa je drzava tista ,ki ji je se najman od vseh za okolje ona hoce edino pri vsaki stvari pokasirat ,da pol lahko razmetava .
Pri nas postavili ekoloske otoke narod lep reciklira tako ,da za v staro kanto nic ne ostane oziroma bi lahko jo praznili enkrat ali največ dvakrat na mesec a ne vsak teden pa makar prazne pac kasirat je treba
Enako je pri avtomobilih ,ki niso strosek ampak surovina ,ki jo manka na tisoce avtomobilov je slo v bosno srbijo makedonijo ker je bo treba pri nas placat odjavo mi pa raj surovine uvazamo.
Drzave je groza ,da bi raja zacela prevec sparat z elektriko ali gorivom tud zato poskrbi poleti za cestne zastoje ,da se pac potrosi gorivo.

jony
Novinec

Napisal/-a jony Ne feb 25, 2007 11:10 am

Zastonj je, mojga je pršu iskat, pogoj je edino da so kolesa zraven. Sonček, pa za vse tiste ki isto mislijo tako početje je zelo neodgovorno, lahko bi vsaj malo na druge mislil ne samo nase!!!
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov