kandy je napisal/-a:To vem ja..bolj me zanima kaj naredit v takšem primeru,če maš avto razbit?mislim da brez policije ne moreš ni ne?
fare je napisal/-a:Če imaš avto poškodovan in nimaš zavarovanega srna pa je napol mrtva, je najboljše stopit do nje jo vžgat po glavi, če imaš kak nož v avtu ji vrat prereži da ji kri spustiš, potem jo v prtljažnik nabaši in domov kakemu mesarju pelji pa bo golaža za pol leta - ZASTONJ, SRNA ČASTI!!!
kandy je napisal/-a:Ok,zdaj če srna razbije avto,pa se odvleče, ali zavarovanje vseeno velja? čeprav srne ni,kot v primeru ko mi je razbila ogledalo,in izginila..ostala je samo dlaka
Pa ti to resno mislis ali nam tak malo pravljice pripoveduješ, ker ti jaz osebno ne verjamem da si čelno zbil srno pri 110km/h in da je preživela ker o živalih vem ogromno in vem kako so srne občutljive še posebej če jo vdariš pri taki hitrosti tak da drugič prosim odštej NULEDirektor je napisal/-a:Jest osebno sem mel tak primer,ko sem se v srno zaletel pred 2 leti.Vozu okol 110 km/h,kjer je bla omejitev 90 km/h to sevede nisem policajem povedu kolk sem vozu pa sej tko ni važn.Zbil sem srno avto spredi sesut oba blatnika,pokrov motorja,odbijač,obe luči.meglenke.Škode za 350.000,00 sit.Poklicu policijo srne tko nismo takoj najdl ker se je zavlekla v grmovje.Naredu se je zapisnik,vse se je poslikalo pa pihu sem.Zavarovalnica je pa krila škodo.
ja ampak samo v primeru če imaš vplačano dodatno kombinacijo za DIVJAD, ker spl. kasko ne krije takih zadev - vsaj pri ZM ne!ban je napisal/-a:Tud jst sem pred leti srno zbil pr 90 km/h. Mi je prletela direkt pred avto, je šla maska, meglenka, luči zabilo, odbijač poču... Škode blo za 500 jurjev. Pa sem policijo poklicu, so naredl zapisnik, vmes je slučajno še en lovc pršel pa je srno naložu v vrečko ker je pač crklna. Sem šel na zavarovalnico ker sem mel kasko zavarovan avto in je potem zavarovalnica krila škodo.
zajec je napisal/-a:Smuky,mal si se zmotil,lovci,če so podali zaznamek za večje število prehodov divjadi na drsc so s tem kriti, kajti DRSC ne postavi zmeraj znaka,poleg tega so lovci sokrivi ,le v primiru če se izvaja lov.Vem da boš oziroma nebos kaj veliko dosegel, kajti divjad je državna lastnina in lovci pri povozu nimajo kaj veliko.Policijo je pa prav da se pokliče v izogib dokazovanju na zavarovalnici,a je tako težko poklicati na 113,edino če si nabit,pol pa vem da raje ne boš poklical!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov