soso je napisal/-a:...
Vidim pa ,da se je našlo že ene par biserov ,ki te obravnavajo kot največjega prekrškarja ,ki je vozil skozi naselje 180 in povzročil 10 nesreč. Še dobro ,.da si bil pripasanEhhh bumbarji
LP
esem je napisal/-a:soso je napisal/-a:...
Vidim pa ,da se je našlo že ene par biserov ,ki te obravnavajo kot največjega prekrškarja ,ki je vozil skozi naselje 180 in povzročil 10 nesreč. Še dobro ,.da si bil pripasanEhhh bumbarji
LP
Hvala za sočno žalitev.
Dejstvo je, da je človek počel nekaj neumnega (ker je prepovedano in nevarno), zdaj pa, namesto, da bi pokazal minimum odgovornosti in plačal za to, kar je naredil, joče tu na forumu, kako bi se izognil nečemu, kar je sam naredil. In to za zasluženih, vendar relativno skromnih 41 €! Zato tudi tak odgovor! Je zdaj bolj razumljivo?
lp
kljukec je napisal/-a:fantje reskerite od 30 do 300 uer, pa naute mel teh težav
jst sm si kupu eno povprečno slušalko za 50 eur, torej reskiral eno kazen, ampak nobene več ne bom plačal
lp
phoebus je napisal/-a:Za 20 bivših se dobi kulturen bluetooth sistem (prostoročni, ne slušalkica) pa je mir.
V bistvu bi jaz slušalke prepovedal, ker se človek še tolko bolj zamoti ko jo natika nase sredi vožnje
eentox je napisal/-a:esem je napisal/-a:soso je napisal/-a:...
LP
Hvala za sočno žalitev.
Dejstvo je, da je človek počel nekaj neumnega (ker je prepovedano in nevarno), zdaj pa, namesto, da bi pokazal minimum odgovornosti in plačal za to, kar je naredil, joče tu na forumu, kako bi se izognil nečemu, kar je sam naredil. In to za zasluženih, vendar relativno skromnih 41 €! Zato tudi tak odgovor! Je zdaj bolj razumljivo?
lp
Nebi rekel če ne bi telefoniral med vožnjo in bi mu policaji po "krivem" dali kazen in bi zato tle gor jokal. tako pa je sam kriv in naj plača. jebat ga tako je...
@soso nevem čemu zmerjanje
eentox je napisal/-a:Če si govoril po mobitelu in so te dobili potem plačajzato obstaja zakon in mobitel je pogostokrat vzrok za nesrečo...
lp
mastr1 je napisal/-a:eentox je napisal/-a:Če si govoril po mobitelu in so te dobili potem plačajzato obstaja zakon in mobitel je pogostokrat vzrok za nesrečo...
lp
Meni se pa tole nikakor ne zdi fer!Kaznuj me, če me dobiš ti, ne pa preko katerih drugih policajev!Jaz bi rekel, da nisem bil, in naj mi da dokazilo, ki potrjuje, da sem res to naredil.Tole gre pa že predaleč!!Kmalu me bodo obtožili, da sem šel prehitro enkrat prejšnji teden in naj plačam kazen!Dokaži, pa bom plačal, prej pa ne!
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
speedfreak je napisal/-a:Js bi pa ukinu kazni za telefoniranje med voznjo..zdj me pa požri esemmastr1 je napisal/-a:eentox je napisal/-a:Če si govoril po mobitelu in so te dobili potem plačajzato obstaja zakon in mobitel je pogostokrat vzrok za nesrečo...
lp
Meni se pa tole nikakor ne zdi fer!Kaznuj me, če me dobiš ti, ne pa preko katerih drugih policajev!Jaz bi rekel, da nisem bil, in naj mi da dokazilo, ki potrjuje, da sem res to naredil.Tole gre pa že predaleč!!Kmalu me bodo obtožili, da sem šel prehitro enkrat prejšnji teden in naj plačam kazen!Dokaži, pa bom plačal, prej pa ne!
Policajeva beseda velja koz dokaz, Ti moras dokazati da NISI telefoniral, ne pa oni da si. Tko je to pri nas majstercek
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov