Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

foto sesion divača ford focus slikomobil

Napisal/-a PoLOdivjan Pe mar 02, 2007 4:49 pm

tko ne morem verjet...14 dni nazaj je kolega dobu radar, pelu je po števcu 190kmh (omejitev 130kmh) takoj za počivališčem divača smer koper je bil parkiran ford focus slikomobil....

....zdaj je dobil domov pošto s slikico, na kateri piše 182kmh, pa neki njihovega odstopanja in kazen sledeča...160€ kazni 4pike... v osmih dneh 80€ in to je to...svašta jest sm mislu da ti ziher izpit gre za par mesecev...

nauk te zgodbe: vsi na avtocesto in gas do daske...je ful pocen...
Slika

Uporabniški avatar
simy11
Nov uporabnik

Kraj: vuzenica

Napisal/-a simy11 Pe mar 02, 2007 5:07 pm

ja nikol neves ka si bojo namislili policaji
srecen naj bo da je sam tolk dobo

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Pe mar 02, 2007 5:15 pm

jaz sem najbolj jezn na filksne radarje na avtocesti-ne bi mel nič proti njim samo me moti da jih kar naprej prestavljajo.kaj nimajo denarja da bi v vsakem ohišju nonstop delali.pol pa so eni v dvomih če jih je slikal pa so živčni pa čakajo če bodo položnico dobili ali ne.naj se že odločijo enkrat no. :evil: :x

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun Pe mar 02, 2007 5:26 pm

andrej86 je napisal/-a:jaz sem najbolj jezn na filksne radarje na avtocesti-ne bi mel nič proti njim samo me moti da jih kar naprej prestavljajo.kaj nimajo denarja da bi v vsakem ohišju nonstop delali.pol pa so eni v dvomih če jih je slikal pa so živčni pa čakajo če bodo položnico dobili ali ne.naj se že odločijo enkrat no. :evil: :x

mindplay :) ampak deluje, in ti voziš po omejitvah, razn če nimaš preveč €. poleg tega je še cnejš (ker morjo samo par radarjev na davkoplačevalski denar kupt), in bi drgač mel izgovor za to da denarne kazni povišajo.

kazen je pa primerna odstotku prekoračitve omejene hitrosti. drgač pa je zame osebno tehle 130 en navaden kretenizem - oz. naj pol kr avtomobilska industrija plačuje kazni ker premočne mašine delajo :P :P :P

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Re: foto sesion divača ford focus slikomobil

Napisal/-a gold hamster Pe mar 02, 2007 5:36 pm

PoLOdivjan je napisal/-a:tko ne morem verjet...14 dni nazaj je kolega dobu radar, pelu je po števcu 190kmh (omejitev 130kmh) takoj za počivališčem divača smer koper je bil parkiran ford focus slikomobil....

....zdaj je dobil domov pošto s slikico, na kateri piše 182kmh, pa neki njihovega odstopanja in kazen sledeča...160€ kazni 4pike... v osmih dneh 80€ in to je to...svašta jest sm mislu da ti ziher izpit gre za par mesecev...

nauk te zgodbe: vsi na avtocesto in gas do daske...je ful pocen...

Gas do daske...ko da ni že dost prometnih to leto v slo. a??

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Napisal/-a PoLOdivjan So mar 03, 2007 5:31 pm

ja ja sej vem...reku bom pa sam eno stvar: peljat hitro in peljat nevarno je popolnoma druga stvar, drgač je pa tko kot pr genijih, od norcev jih loči zelo tanka črta...
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po mar 05, 2007 11:40 am

PoLOdivjan je napisal/-a:ja ja sej vem...reku bom pa sam eno stvar: peljat hitro in peljat nevarno je popolnoma druga stvar, drgač je pa tko kot pr genijih, od norcev jih loči zelo tanka črta...

mislit da pelješ varno in peljat varno je tudi popolnoma druga stvar...in 80% divjakov se tega ne zaveda...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Matevz S.
Novinec

Kraj: vsepovsod

Napisal/-a Matevz S. Po mar 05, 2007 7:46 pm

simy11 je napisal/-a:ja nikol neves ka si bojo namislili policaji
srecen naj bo da je sam tolk dobo

Kazni določa VLADA in POSLANCI v PARLAMETNU, ki ste jih izvolili, zato ne jamrajte. Policija je samo izvajalec, tega kar jim vlada naloži.

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Po mar 05, 2007 7:56 pm

da po avtocesti peljemo večina pouprečno 150 na uro je sprejemljivo , da pa 190 je pa že pretiravanje (pomislimo da greš na prehitevalni pas pa ti nekdo za ritjo pripelje 190 na uro) HUDO NESPAMETNO :!: :twisted: :!:

Uporabniški avatar
SlaFko
Novinec

Napisal/-a SlaFko Po mar 05, 2007 8:16 pm

80 ojro + 4 pike

Ne vem če je to lih tk "poceni" :roll: :roll:
'Ko voli nek' izvoli...

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky So mar 10, 2007 1:51 pm

SlaFko je napisal/-a:80 ojro + 4 pike

Ne vem če je to lih tk "poceni" :roll: :roll:

ja pa je prekoračil omejitev za 50km/h... ;) men se ne zdi neki drago... ;)
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Ne mar 18, 2007 11:49 am

...đabe hehe...
Slika

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican Ne mar 18, 2007 6:31 pm

Naj bo vesel, da mu niso izpita vzeli...

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Če apr 19, 2007 11:50 am

nekateri če stisnejo do konca pridejo tudi čez 300. v tem primeru ne bi bila poceni kazen
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Če apr 19, 2007 12:51 pm

RED_line je napisal/-a:nekateri če stisnejo do konca pridejo tudi čez 300. v tem primeru ne bi bila poceni kazen

bi bila enaka kot da pelješ 200..nad neko hitrostjo nima več veze kolksi ga stegnu mimo sam še brez izpita ostaneš pa sodnika fašeš- :)

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a svizc Če apr 19, 2007 4:07 pm

80€+4pike? Ma jest dobim vecjo kazn ce grem cez prehod zapesce narobe, pa da v tistmu primeru ni nobenga avtomobila nikjer v obsegu 1km. Veseu nej bo!

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered Če apr 19, 2007 5:26 pm

Saj zato se jih pa pobije tolko kot se jih. Če bi bile kazni 5 krat hujše kot so trenutno nebi nobeden pelal več kot 130km/h, razen unih z avti vrednimi več kot 7 mio sit.(le ti imajo dnar za kazni) Aja pa če bi za 50% prekoračil dovoljenio hitrost (50, 90, 100, 130) bi ti vzeli izpit za dve leti.
Pa naj eden ne reče, da višje kazni nebi zmanjšale žrtev na cestah, sicer je res, višje res ne, 5 krat višje od sedanjih pa bi definitivno zmanjšale žrtve na cestah. Glede ahokoliziranja, bi jaz naredil tako da kdor bi napihal več kot 1.3 (to je že zelo velik, in da tolko napihaš si pjen da komej hodiš) bi mu država avtomatsko brez pardona zaplenila avto(ne glede na vrednost avta) in ga prodala naprej. Če pa bi napihal od 0.5 do 0.7 bi bla kazen 500€, od 0.7 do 1.0 pa kazen 1000€. Polovične kazni bi pa tako blo treba ukinit. Bi vidli da ga nebi več bilo junaka ki bi pil in vozil. :)

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Če apr 19, 2007 5:37 pm

LudiLimun je napisal/-a:
andrej86 je napisal/-a:jaz sem najbolj jezn na filksne radarje na avtocesti-ne bi mel nič proti njim samo me moti da jih kar naprej prestavljajo.kaj nimajo denarja da bi v vsakem ohišju nonstop delali.pol pa so eni v dvomih če jih je slikal pa so živčni pa čakajo če bodo položnico dobili ali ne.naj se že odločijo enkrat no. :evil: :x

mindplay :) ampak deluje, in ti voziš po omejitvah, razn če nimaš preveč €. poleg tega je še cnejš (ker morjo samo par radarjev na davkoplačevalski denar kupt), in bi drgač mel izgovor za to da denarne kazni povišajo.

kazen je pa primerna odstotku prekoračitve omejene hitrosti. drgač pa je zame osebno tehle 130 en navaden kretenizem - oz. naj pol kr avtomobilska industrija plačuje kazni ker premočne mašine delajo :P :P :P

ne tega pisat bojo res kje začeli delat avte ko ne bojo več kot 60 leteli.

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line So apr 21, 2007 2:39 pm

=ZiAn= je napisal/-a:
RED_line je napisal/-a:nekateri če stisnejo do konca pridejo tudi čez 300. v tem primeru ne bi bila poceni kazen

bi bila enaka kot da pelješ 200..nad neko hitrostjo nima več veze kolksi ga stegnu mimo sam še brez izpita ostaneš pa sodnika fašeš- :)

bi bil v časopisu ;)
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster So apr 21, 2007 2:56 pm

michelin je napisal/-a:da po avtocesti peljemo večina pouprečno 150 na uro je sprejemljivo , da pa 190 je pa že pretiravanje (pomislimo da greš na prehitevalni pas pa ti nekdo za ritjo pripelje 190 na uro) HUDO NESPAMETNO :!: :twisted: :!:

še dobro da mi avto ne gre več ko 160...so me dobl prejšn tedn-pri omejitvi 60 sm pelu 81 ko sm glih enga prehitevu...pa mi napiše kazn 42€ kazni (polovička v 8dneh-21€)pa jst b**** podpisu, ker radar policaj ni imel naslonjen na avto ampak ga je držal v roki, pa ker sem popolnoma prav prehiteval in nobenega oviral sem rabu hitrost več kot 60(in mi ni čist jasn)...sm si reku ok...5 jurjev...mal šole pa more bit
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost