Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
AM
Stalni uporabnik

Motociklizem

Napisal/-a AM Sr mar 07, 2007 10:11 am

Mene zanima neki glede registracije motorja. Recimo mopeda oz. kaj bolšega. Včasih se je delalo tako, da si kupil motor kar brez prepisa itd. Dovolj je bila kupoprodajna pogodba napisana med kupcem in prodajalcem.
Me pa zanima, ker ziher vas je neki tuki z izkušnjami če ste imeli kaj problemov s tem sedaj z registriranjem mopeda?

Neki sem razmišljal da bi nabavu kakega tomos Ctx 80 ccm , ali kaj 125 ccm, tak mal za po vasi se izživljat, pa me zanima ali je dovolj kupoprodajna pogodba ali velja za motor tudi da je potrebno narest kakšen prepis...
Sicer razmišljam da motor ne bom registriral, ker se ne bom z njim udeleževal prometa na cesti ampak samo off road, ampak vseeno če bi se že odločil kdaj v prihodnosti ga registrirat ali so lahko kakšni problemi ??? Torej kako je s tem...

Thx.

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Sr mar 07, 2007 10:19 am

Narediš prepis pa overiš-tista 2jurja pa ja daš!
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
AM
Stalni uporabnik

Napisal/-a AM Sr mar 07, 2007 11:21 am

Pač sprašujem glede na to, da se je prej delalo vsepovprek. Sicer tudi registrirat ni bilo potrebno mopeda. Sam verjetno se da registrirat tole tud brez prepisa. Pomoje . In je brezveze dat tudi tista 2 jurja, pa čas zapravljat, ko moraš v vrsti stat. Tole bom moral vprašat nekje na nekem moto forumu, samo koker sem gledal, nisem našel nič resnega...
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov