michelin je napisal/-a:lepo se obnašaj in najdi prijazne besede ,pa boš največ dosegel pa veliko sreče
michelin je napisal/-a:lepo se obnašaj in najdi prijazne besede ,pa boš največ dosegel pa veliko sreče
special_agent je napisal/-a:Hoj
Tako sem bil ta teden na AH REAL, kjer smo napravili zapisnik o reklamaciji. Vodji prodaje sem tudi povedal vse zgoraj navedeno. on se je za dve minuti vsedel v avto in ga trikrat zalaufal. Kasneje me je poklical in rekel da mi v okviru garancije popravijo samo daljinsko zaklepanje. Za ostale napake pa garancija ne krije.
Petersilj je napisal/-a:special_agent je napisal/-a:Hoj
Tako sem bil ta teden na AH REAL, kjer smo napravili zapisnik o reklamaciji. Vodji prodaje sem tudi povedal vse zgoraj navedeno. on se je za dve minuti vsedel v avto in ga trikrat zalaufal. Kasneje me je poklical in rekel da mi v okviru garancije popravijo samo daljinsko zaklepanje. Za ostale napake pa garancija ne krije.
Imaš kaki listo uradno listino o tej 'garanciji' al pa so ti oni sam rekli, da ti dajo 'garancijo'.
special_agent je napisal/-a:A kdo mogoce ve, kje bi to pisalo. Kakšna uradna zadeva o "Skriti napaki", da pač vem zatežit na sevisu.
Skrite napake
462. člen
(1) Če se potem, ko je kupec prevzel stvar, pokaže, da ima stvar kakšno napako, ki je z običajnim pregledom pri prevzemu ni bilo mogoče opaziti (skrita napaka), mora kupec obvestiti o njej prodajalca v osmih dneh, šteto od dneva, ko je napako opazil, pri gospodarskih pogodbah pa nemudoma; sicer izgubi to pravico. (2) Prodajalec ne odgovarja za napake, ki se pokažejo potem, ko mine šest mesecev, odkar je bila stvar izročena, razen če je bil v pogodbi določen daljši rok.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov