Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

digiss
Nov uporabnik

Rikverc v stebriček

Napisal/-a digiss To maj 08, 2007 7:21 am

Avto sem malo butnil v neki stebriček, kateri je cca 1 meter gledal ven iz tal (skratka težko ga je bilo opaziti v vzratnem ogledalu) Zanima me ali se lahko na koga obrnem za nadomestitev škode, kajti stebriček stoji skoraj na sredi parkinga in nevem čemu je namenjen - predvidevam da bojo še kaj postavili tam. Ali bi moralo biti kaj označeno !! Lokacija pa je Medvode (parkirišče v bližini Taposa).

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus To maj 08, 2007 9:37 am

Kako že gre tista pesmica o želodu.... nima fantek kapice; kapica ima fantička.

Če me razumeš- ni se stebriček zabil vate; ti si se zabil vanj, tako da ne verjamem da lahko pričakuješ karkoli od kogarkoli. Če je res _sredi_ parkplaca, pa še nizek, potem pogojno lahko rečeš da kako bo šlovek v temi sredi ceste videl par CM stebriček. Ampak težko verjamem da je na sredini nekje (na "vozišču").

AndrejD
Stalni uporabnik

Re: Rikverc v stebriček

Napisal/-a AndrejD To maj 08, 2007 6:20 pm

digiss je napisal/-a:Avto sem malo butnil v neki stebriček, kateri je cca 1 meter gledal ven iz tal (skratka težko ga je bilo opaziti v vzratnem ogledalu) Zanima me ali se lahko na koga obrnem za nadomestitev škode, kajti stebriček stoji skoraj na sredi parkinga in nevem čemu je namenjen - predvidevam da bojo še kaj postavili tam. Ali bi moralo biti kaj označeno !! Lokacija pa je Medvode (parkirišče v bližini Taposa).

Slikaj z vseh 4 strani da vidimo situacijo
Slika

Scorp84
Stalni uporabnik

Napisal/-a Scorp84 To maj 08, 2007 6:24 pm

A niso ponavadi ti stebrički namenjeni da gor ne smeš parkirat? Ker je že rezervirano za nekoga ali pa je od njega parking plac, pa lahko sam on z ključem ta stebriček zloži. Tko da tukaj nimaš kej.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass To maj 08, 2007 6:34 pm

:lol:

Še eden se je "the hard way" naučil, da pri vzvratni vožnji ogledala ne zadoščajo, amak je treba tudi glavo kdaj obrnit, predpostavljam seveda, da ne bo nikomu krona z glave padla... :lol:
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ To maj 08, 2007 7:37 pm

se spomnem ko se hotel bit frajer v avtošoli in sem na špegle v rikverc pelal. pa mi je reku inštruktor na nismo v šleperju tako, da naj lepo nazaj gledam :lol:
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To maj 08, 2007 10:22 pm

_YUGO-GVX_ je napisal/-a:se spomnem ko se hotel bit frajer v avtošoli in sem na špegle v rikverc pelal. pa mi je reku inštruktor na nismo v šleperju tako, da naj lepo nazaj gledam :lol:

Rad bi videl tega inštruktorja peljati na cm v kaki ozek prehod, s kakim "nabitim" avtom...al pa s kakim coupejem, ko je vidljivost skozi zadnje steklo skoraj enako nič...špegli niso prav nič frajerskega ampak kvečjemu precej uporabna zadeva...je pa dobro včasih tudi s pogledom nazaj kaj preverit preden porineš, tako kot je napisal bass :)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov