Zanima me nekaj in sicer za mojo turbino katero mi prodajalec ne reklamira. V tem pa se našel nekaj nesmislenih izjav katere mi je on podal.
torej ..imam avto laguno letnik 2001 , 1.9 DCI 120 Km. Avto ima 150 000 km (sedaj). Pred 10 000 je bila menjana turbina, kupljena pri TruboM... (trzin)..če lahko sploh povem. V glavnem 09 / 06 je bila kupljena ..Sedaj mi je začela žvižgat..nakar odnesem k njemu kao na reklamacijo. Po 15 dneh dobim odgovor da mi je šla turbina ...VZROK je bil umazano olje. Baje je prodajalec to poslal v Nemčijo.
Rekel mi je NI reklamacije ker je bil umazan olje...Jutri dam olje na analizo (aja kupiljeno olje sintetično elf 5W40). Zanima me ali je res lahko tole naredilo olje..da je tako razžrlo os...in pušo. Priloge so slike pa povejte sami
In še ena nepravilnost ki se mi zdi je da je na dokumentu ko so ga baje poslali iz nemčije ni podpisa in Žiga...je pa kao original.
Zanima me na kaj se naj obrnem...da lahko sploh kej dobim...na inšpektorja če bom bo samo prodajalcu zatežil .Na zvezo potrošnikov ne vem ...ali morm kr odvetnika pa pol naprej ...

Dokument (nemški)

Dokument (slovenski)

Os..ki je dokaj poribana tole pomoje ne more narediti olje ....je pa tud puša toliko obrabljena ..

in še puša ....ki ima rob....ne vem ..
Kaj mislite vi ..kaj je tole naredilo ????
Oz kaj narest