Napisal/-a Speedfighter Po maj 21, 2007 8:27 am
Pozdravljeni!
Včeraj dopoldan sem imel manjšo nezgodo pri BTCju-natančneje pri Sport2000. Medtem, ko sem gledal levo in desno, če je prosto, da odpeljem s parkirišča, je z nasprotne strani (konec parkirišča pri Gigasportu) parkirišča začel vzvratno na cesto speljevati en mladenič. Pri tem je zapeljal čez oba vozna pasova in me zadel v sprednji desni del medtem, ko sem bil še vedno v mirovanju. S punco sva bila oba šokirana kaj za vraga je počel. Skratka, zapelje nazaj na parking, pride do avta, takoj reče da policije ni treba klicat, ker je več kot očitno, da je kriv in je to takoj že sam priznal. Avto sva pregledala in skupaj ugotovila, da je zamaknjen odbijač, malce ukrivljen blatnik ter počeni nosilci luči (se pravi luč za zamenjat). Takoj je dal svoje podatke, telefonsko številko in sva se zmenila, da se slišiva danes dopoldan,greva skupaj do mojstra da pogleda in porihta na njegove stroške. vse lepo in prav...ampak-danes se zapeljem do serviserja, pove da bi popravilo prišlo okoli 300-320 EUR, pokličem tega mladeniča, da se zmeniva in začne on men v telefon nabijat, da je kolega policaj reku zvečer ob pijači, da pa on ni kriv in da ne bo plačal! Ma da ti zavre v glavi! No, zdej me zanima, kaj dejansko lahko naredim v tem primeru? če grem na policijo in prijavim dejanje oz.povem dejansko zgodbo, bojo kaj rešili? Baje sem slišal, da naj bi imel BTC tudi večji del parkirišč pod video nadzorom-ve kdo kaj več o tem? V končni fazi imam tudi osebne podatke voznika in avtomobila, tako da ga v skrajnem primeru tudi osebno ne bo težko najti, če ne drugače...
Skratka, kakršnakoli ideja dobrodošla, da se stvar reši kot je treba - pa vsem želim čimmanj podobnih izkušenj!
lp, Boris
PS: Pa obvezno imejte vsi evropska poročila v vozilih-sam ga včeraj nisem imel in se še zdele tepem po glavi!