myster je napisal/-a:omg...pol če pa grem jst do enga bankomata, ko ma kao za varnost kamero, lahk enkrat ponoči kamot zid mal odbijem pa s traktorjem vn potegnem pa doma razrežem pa mam veliko denarja za okoli 30 minut dela, pa me bo kamera posnela, sam ni nikjer označeno, zato mi praktično noben nič ne more
.
Slide je napisal/-a:myster je napisal/-a:omg...pol če pa grem jst do enga bankomata, ko ma kao za varnost kamero, lahk enkrat ponoči kamot zid mal odbijem pa s traktorjem vn potegnem pa doma razrežem pa mam veliko denarja za okoli 30 minut dela, pa me bo kamera posnela, sam ni nikjer označeno, zato mi praktično noben nič ne more
.
Kolikor vem je na vsakem bankomatu nalepka z opozorilom o video nadzoru
hm ni res....če boš vlekel bankomat z traktorjem se bo zgodilo naslednje: denar ki je v bankomatu bo neuporaben zaradi varovalne barve v bankomatu, ki v primeru nesreče oz. take kraje se razlije po denarju tako da je ta neuporaben
ban je napisal/-a:A ni nekako tako, da mora bit jasno označeno da je objekt oz. prostor pod video nadzorom, ker drgač pravno posnetek nima nobene veljave, tud na sodišču ne, pa čeprou se iz njega jasno razvid kdo je storilec.
myster je napisal/-a:ban je napisal/-a:A ni nekako tako, da mora bit jasno označeno da je objekt oz. prostor pod video nadzorom, ker drgač pravno posnetek nima nobene veljave, tud na sodišču ne, pa čeprou se iz njega jasno razvid kdo je storilec.
ka pa ko te policaji snemajo ko se ti za tabo furajo???nikjer ne piše da si sneman...torej je spet ena luknja v zakonu, ali pa se motim???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov