Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
denčo
Nov uporabnik

Luknje na cesti

Napisal/-a denčo Sr maj 23, 2007 10:02 pm

Dajte mi prosim povedat na koga se obrnem, ker danes mi je pa prekipelo!!! Iz Drenikove na Samovo pri stadijonu, tam kjer prodajao rabljene avtmobile točno pri semaforju je udrt kanal. Na koga naj se obrnm glede take stvari? Drugo pa kar me zanima ali v primeru da zviješ platišče zardi nevzdrževanje cestenega podjetja možno povrniti škodo iz njihove strani?
Vsak avto, svojo pesem poje

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Sr maj 23, 2007 10:05 pm

morš dokazat...to je pa kr zaj****..Slovenija ti je to :roll:
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr maj 23, 2007 10:05 pm

za popravilo oz. udrtine na cesti je zadolžena občina in sicer njen podizvajalec v tem primeru cestno podjetje. hm glede platišča je pa stvar .... občutljiva, moral bi po mojem mnenju imeti nek dokaz da se je to res zgodilo...možno da bi lahko kaj dobil samo neverjamem, lahko se sklicuješ npr. na to da ni nikjer opozorilnih tabel da je cestišče v "slabem stanju" čeprav dvomim da kaj takega obstaja ker sam tega znaka še nisem videl

http://www.nkr-novice.si/v_srediscu/115636/ - iz tega link je razvidno da bi lahko to prijavil policiji, ki bi nato posredovala ustno-telefonsko cestno podjetje da se to uredi, kar se tiče zahtevkov glede nastale škode je pa druga stvar

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Če maj 24, 2007 6:38 am

sj to tut mene piz*i... :evil: naša država porablja miljarde za vojsko, tk da ti da mislit da se bomo tudi civilisti začeli vozit z vojaškimi oklepniki...sj po eni strani bo fajn...porabljajo milarde za vzdrževanja letal na propeler :lol:...štos je v tem da čez 5 let bo ta oprema zastarela in nikoli uporabljena. itd...a za vzdrževanje cest pa že ni več denarja. Tulk da uni na vladi imajo eno ravnino iz ljubljane do letališča, pol pa itak že vsi lepo s letalom, kjer ni cest :roll: današnja vlada...vse pokvarjeno, če pride ker pošten ga okrivijo in naženejo vn,če noče vn ga ubijejo, ker bi potem zihr trpela njihova plača, če ga nebi "utišali".

težko bi jim dokazal, da so oni krivi, da imaš felgno zvito.oni bi ti rekli da si na robnik prehitr zapelu in da hočeš njih okrivit, niti pa ne morš dokazat če si se res skozi ono luknjo pelal razn če so le tam kakšne video kamere.sam če greš gledat mojo zanimanje-tema:zakaj ne pokažejo video posnetkov; ne boš ničesar spet dosegel (da bi dobil recimo kopijo, pa potem pokazal enmu šefu, če ne verjame da so krivi).verjem da te bo vlko cestno podjetje pošteno se lotlo, če jim prideš nasproti :twisted:

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Kraj: Tu pa tam

Napisal/-a Badmike Če maj 24, 2007 6:39 am

Glede kdo je odgovoren je adis prav napisal!
Za zvito platišče in presekano gumo pa sem jaz mel tak primer!
Na glavni cesti sem nabasal na luknjo nakar sem presekal gumo in zvil platišče, nato sem poklical našo zaspano policijo nakar so po kaki slabi uri prišli naredili za pisnik in rekli da naj grem na cestno podjetje! V roku mesec dni sem dobil novo platišče in dve novi gumi kajti guma se šteje na os.
Tak da je najbolje se odpeljat na tisto mesto pokliči modrijane (policijo) in naj naredijo zapisnik in še porihtaš ostalo pa je to to!
Make my day

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo Če maj 24, 2007 6:43 am

Točno tako kot je napisav badmike... sem mev isto situacijo in isto rešen problem
Slika

Uporabniški avatar
denčo
Nov uporabnik

Napisal/-a denčo Če maj 24, 2007 7:24 am

Badmike hvala za pomoč! upam da se stvar reši..lp
Vsak avto, svojo pesem poje

borisk
Nov uporabnik

Napisal/-a borisk Če maj 24, 2007 7:32 am

sploh ni problema, moja mami se je isto nardilo, pa je poklicala na zavarovalnico, pa so ji rekli da naj samo pokliče na policijo, da nardijo zaznamek. pol je pa sam šla na servis po novo guma, felgno, pa še un daljinc za javljanje tlaka..

čez 14 dni so pa prišli cestarji, popravl bankine, pa dal tablo da so neutrjene bankine :roll:
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov