En full velk problem....no dons se pelem iz Kranja proti Medvodam in vids zapelem v krozno krizisce tko ene 40km/h in pac nism vidu da je en avto (beri policija) lih sredi kroznega-pac v tistem trenutku sem zabremzu in kr pac nimam absja se je avto mal zapelu-samo bi se z lahkoto ustavu se na crti-samo kaps je zabremzu sred kroznega (ker je kao vidu da se bom zagonu vanga) In pol valda da nebi zbremzov do nule-ker je bil se dost nazaj, tko da se mi zdi da ga nism lih izsilu sm sel v kroznega in pac me potem takoj ustav. Morm pa rect da je full liu dez in pac je bla mastna cesta. No pol se zgodba zacne da nism obvladov vozila itd. Napise mi kazen, da nism bil pripet 85€ kr se mi zdi zelo velik za en pas in pa pac se 210€ za clen 45 - odstavek 4 - poleg tega pa se 4 kazenske tocke....takoj mu obrazlozim da grem na razgovor za sluzbo da se mi mudi in pac da bi se lahko ustavu se pravocasno sam ker je bil pac dost delc da sm sou v krizisce. On zacne nabijat da mi bo dal se kazen za LCD k ga mam v avtu (se na tehnicnmu mi noben niti reku ni nic-sam pol mu to povem in rece da mi bo oprostil, ker sem mel raziskovalca za Mp3je odprte, ce bi bil pa film bi mi dal se nevem kolk kazni!?!?!? KJE JE LOGIKA PRFUKNENCI!?!?!?) No ok itak druzga mi ni ustal k da nakracam podpis in grem....no zdej pa problem-a se mi splaca prtozt al pa da mi dajo vsaj tistih 150€ na obroke ker trenutno sem brezposln, student, voznik zacetnik..... Kr neki...nevem ka nej nardim-se mi pa zdi da mi je nabil najvecje kazni kr je mozn in se to vse ZANALASC pa se je hotu pisat ostale kazni, sam sm mu nekak reku za LCD in ostalo.....Aja dobu sm na kraju dogodka poloznco...
MISLM SAM TAKE NEDOLZNE USTAVLJAJO UNE K PA RESNO NEVEM KA VSE DELAJO PA NE JEBEJO!
LP Nejc