sky88 je napisal/-a:Problem je v tem,ker je ta moj "kolega",zelo slab kolega,ker mi je dolzan denar,ker dela budalo iz mene,pa se kej bi se naslo,fora je pa v tem,da je policija prisla in naredila zapisnik.to je to vec pa ne rabim.Tist ko je pa prej napisu,da se nism dost pozanimu,se pa moti,ker sem zdj zvedu vse potrebno!!!LP
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
SlaFko je napisal/-a:Wtf?
Pol se pa čudite zk je vsako leto višje zavarovanje? Njbrž je malo i zrd glumcov ki koristijo vsako priliko!
Sam tukej ni point v tem! Un človek te je vozu v avtu, ga je fuknlo iz ceste (razbit avto, kaka kazen....) ti pa v tem vidiš priliko da dobiš keš ki ti ga je on doužn? I don't think so!
Lhk si srečn d si živ ne pa da rineš pa iščeš nek dnar!
Sicer ti to 100% pripada, sam tukj nekj smrdi!
What goes around, comes around!
SlaFko je napisal/-a:Wtf?
Pol se pa čudite zk je vsako leto višje zavarovanje? Njbrž je malo i zrd glumcov ki koristijo vsako priliko!
Sam tukej ni point v tem! Un človek te je vozu v avtu, ga je fuknlo iz ceste (razbit avto, kaka kazen....) ti pa v tem vidiš priliko da dobiš keš ki ti ga je on doužn? I don't think so!
Lhk si srečn d si živ ne pa da rineš pa iščeš nek dnar!
Sicer ti to 100% pripada, sam tukj nekj smrdi!
What goes around, comes around!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov