cakani je napisal/-a:No danes pridem domou in me caka odlocba z poloznicami za prekrsek izpred enga leta. Vse lepo in prav pac kazen bom placau, ker vem da je bla moja neumnost, vendar me nekaj zanima, pod kazni pise 5KT in 1 mesec prepovedi voznje, vendar nikjer ni omenjeno s katerim dnem pricne veljati ta prepoved? Odlocba sodisca je bla izdana ze v aprilu in zdej me zanima a to velja od tistega dne naprej al od dneva prejetja kazni? Kajti v odlocbi in obrazlozitvi to nikjer ni navedenoUpam da bo znau kdo odgovoriti na to vprasanje
Bobek007 je napisal/-a:Js sm mel tud podoben primer. Prehitro sm se pelal prletel na radar in na zapisniku ni bil pravilno naveden člen prekrška, sploh ni obstajal in sem plačal. Po plačilu naslednji dan dobim dobom sklep o popravi narobe napisanega člena(tega prej sploh nisem opatil).
Ali bi se mi splačalo na to kaj pritožit, se da kak zvlečti ven iz tega. Da vem za naslednjič.
Courage™ je napisal/-a:Drugace pa, jaz nebi placal.
www.kzvd.si
Slide je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Drugace pa, jaz nebi placal.
www.kzvd.si
team vsemogočni nesej verjamem d zrihtajo kaj kar je očitno, vsega pa tudi ne morejo...da ne govorimo o štoriji in pritožbi s čelado na komolcu, ki je nekako ne morem pozabit...
DaDek je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Drugace pa, jaz nebi placal.
www.kzvd.si
team vsemogočni nesej verjamem d zrihtajo kaj kar je očitno, vsega pa tudi ne morejo...da ne govorimo o štoriji in pritožbi s čelado na komolcu, ki je nekako ne morem pozabit...
to on dela samo reklamo, da on ne rabi plačat pol članarine, da mu zastojn vodijo stanjahhhh
cakani je napisal/-a:mozno da vse zrihtajo lahko pa se bolj najjpac naj tvega nebom k sploh nevem kaj bi navedu v pritozbi? kar je je mene edino zanima tale prepoved
@courage nisem razumeu tvojga posta kako mu je nehala veljati vozniska 6 meseceu nazaj? al si mislu da mu je prepoved nehala veljati?
Slide je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Drugace pa, jaz nebi placal.
www.kzvd.si
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov