Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

smuky
Novinec

nesreča

Napisal/-a smuky Po avg 06, 2007 3:52 pm

Situacija je sledeca... Moj kolega je imel prometno nesrečo v križišču z nasproti vozečim vozilom, ki je imel smerokaz da zavija levo, pravtako pa je tudi on zavijal v svojo levo. Vozilo nasproti njega je klub smerokazu da gre v svojo levo peljalo naravnost...in prišlo je do trka. Voznik ni želel počakat na policijo, grozil je da ga bo razbil če pokliče policijo. Kasneje je vseeno poklical policijo in policaj mu je reko, da če bo oni vztrajal da je bil na pasu za naravnost da je nasrkal...In kak se določi čigava beseda velja več?

Ma kdo slučajno kako podobno izkušnjo in kaj lahko pričakuje? Hvala...

Uporabniški avatar
sebek 206
Novinec

Kraj: Koroška

Napisal/-a sebek 206 Po avg 06, 2007 4:08 pm

smotana situacija.....
on mu je v bistvu zaprl pot, oz. ga je izsilil....
po mojem je tukaj stvar dogovora, oziroma kdo bo dlje vztrajal pri svoji zgodbi....

Pa to da voznik drugega avta ni želel čakati na policijo, me tudi čudi, po mojem bi blo bolš da bi jo, mogoč je bil pa tip pijan, kaj veš....

LP

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Po avg 06, 2007 4:17 pm

če ni hotel in tudi ni počakal policije je pobeg s kraja...

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Po avg 06, 2007 4:31 pm

So bile na cesti narisane kake dodatne oznake, oziroma potek pasov za zavijanje v levo? To mislim na tiste prekinjene črte, ki so ponavadi na večjih križiščih?

Drugače pa ga naj prijavi zaradi pobegnitve iz kraja nesreče, kot je omenil Kolesar; pa še za grožnje za fizičen napad.
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

smuky
Novinec

Napisal/-a smuky Po avg 06, 2007 4:46 pm

sebaveh je napisal/-a:So bile na cesti narisane kake dodatne oznake, oziroma potek pasov za zavijanje v levo? To mislim na tiste prekinjene črte, ki so ponavadi na večjih križiščih?

Drugače pa ga naj prijavi zaradi pobegnitve iz kraja nesreče, kot je omenil Kolesar; pa še za grožnje za fizičen napad.

ja v bistvu poleg tega da je imel vklopljen levi smerokaz je bil še postavljen na pasu za levo in je šel naravnost

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 Po avg 06, 2007 4:49 pm

Imas vsaj ocividce?
Ce ne bos na zavarovalnici v najboljsem primeru prisel skozi z deljeno krivdo. :roll:
@w~ b#0n~

smuky
Novinec

Napisal/-a smuky Po avg 06, 2007 4:52 pm

Niva13 je napisal/-a:Imas vsaj ocividce?
Ce ne bos na zavarovalnici v najboljsem primeru prisel skozi z deljeno krivdo. :roll:

to ni zame ampak za mojega frenda

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Po avg 06, 2007 6:02 pm

Več verodostojnih očividcev...se pravi, zelo težka bo!

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po avg 06, 2007 8:28 pm

Najvrjetneje bo kar usak svojo skodo moral krit, tezko je tole dokazat ce je bil zmigavec ali ne. Mel fotr ze dosti let nazaj isto sranje, se z voznikom drugega vozila vlacila po sodiscu sem pa tja, pa nic z tega. :roll:

Uporabniški avatar
sebek 206
Novinec

Kraj: Koroška

Napisal/-a sebek 206 Po avg 06, 2007 8:53 pm

monster_d je napisal/-a:Najvrjetneje bo kar usak svojo skodo moral krit, tezko je tole dokazat ce je bil zmigavec ali ne. Mel fotr ze dosti let nazaj isto sranje, se z voznikom drugega vozila vlacila po sodiscu sem pa tja, pa nic z tega. :roll:

Ja sej to se na konc zgodi......
glede žmigovvca, al pa kakr koli luči se zmer zatakne, ker je težko kej dokazat

Luky

Napisal/-a Luky Po avg 06, 2007 8:59 pm

zadnič so tle pr nas policaji uzel žmigovce vn iz avta, ki je bil udeležen v nesreči-žarnice so baje poslal forenzikom... kaj bojo z njimi mi ni jasno...

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Po avg 06, 2007 9:57 pm

Jah če imaš 10 mrtvih (karikiram) , bojo poslal forenzikom. Zaradi par zvitih odbijačev pa ne bojo za forenzike trošli več kot sta avta skupaj vredna...

Luky

Napisal/-a Luky Po avg 06, 2007 10:01 pm

phoebus je napisal/-a:Jah če imaš 10 mrtvih (karikiram) , bojo poslal forenzikom. Zaradi par zvitih odbijačev pa ne bojo za forenzike trošli več kot sta avta skupaj vredna...

samo lažje poškodbe

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Po avg 06, 2007 10:15 pm

smuky je napisal/-a:
sebaveh je napisal/-a:So bile na cesti narisane kake dodatne oznake, oziroma potek pasov za zavijanje v levo? To mislim na tiste prekinjene črte, ki so ponavadi na večjih križiščih?

ja v bistvu poleg tega da je imel vklopljen levi smerokaz je bil še postavljen na pasu za levo in je šel naravnost

Bistvo je v tem in v pričah

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe To avg 07, 2007 2:25 am

Luky je napisal/-a:zadnič so tle pr nas policaji uzel žmigovce vn iz avta, ki je bil udeležen v nesreči-žarnice so baje poslal forenzikom... kaj bojo z njimi mi ni jasno...

forenziki pregledajo nitko in se vidi ali je bila pretrgana ko je gorela(bila vroca) ali je bila pretrgana ko ni gorela(hladna) in poj vejo...

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To avg 07, 2007 7:20 am

abbe je napisal/-a:
Luky je napisal/-a:zadnič so tle pr nas policaji uzel žmigovce vn iz avta, ki je bil udeležen v nesreči-žarnice so baje poslal forenzikom... kaj bojo z njimi mi ni jasno...

forenziki pregledajo nitko in se vidi ali je bila pretrgana ko je gorela(bila vroca) ali je bila pretrgana ko ni gorela(hladna) in poj vejo...

Pol bi mogl pobrat tistmu ki je zbejžal in ne njemu?!

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man To avg 07, 2007 4:37 pm

FBR je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:

nekak logočno ne...
problem je ker verjetno te žarnice človek nima več...
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To avg 07, 2007 4:50 pm

Verjetno.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe To avg 07, 2007 5:01 pm

FBR je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:

on je razlagau za en drug primer ne za primer ki je v tej temi.

VET
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a VET Če avg 09, 2007 9:31 pm

abbe je napisal/-a:forenziki pregledajo nitko in se vidi ali je bila pretrgana ko je gorela(bila vroca) ali je bila pretrgana ko ni gorela(hladna) in poj vejo...

japajade :roll:

žarnica žmigovca stalno utripa - in če se razbije v trenutku ko je ugasnjena med utripi je isto kot da si žmigovc dal šele po karambolu :idea: :twisted:
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov