sebaveh je napisal/-a:So bile na cesti narisane kake dodatne oznake, oziroma potek pasov za zavijanje v levo? To mislim na tiste prekinjene črte, ki so ponavadi na večjih križiščih?
Drugače pa ga naj prijavi zaradi pobegnitve iz kraja nesreče, kot je omenil Kolesar; pa še za grožnje za fizičen napad.
monster_d je napisal/-a:Najvrjetneje bo kar usak svojo skodo moral krit, tezko je tole dokazat ce je bil zmigavec ali ne. Mel fotr ze dosti let nazaj isto sranje, se z voznikom drugega vozila vlacila po sodiscu sem pa tja, pa nic z tega.
smuky je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:So bile na cesti narisane kake dodatne oznake, oziroma potek pasov za zavijanje v levo? To mislim na tiste prekinjene črte, ki so ponavadi na večjih križiščih?
Drugače pa ga naj prijavi zaradi pobegnitve iz kraja nesreče, kot je omenil Kolesar; pa še za grožnje za fizičen napad.
ja v bistvu poleg tega da je imel vklopljen levi smerokaz je bil še postavljen na pasu za levo in je šel naravnost
Luky je napisal/-a:zadnič so tle pr nas policaji uzel žmigovce vn iz avta, ki je bil udeležen v nesreči-žarnice so baje poslal forenzikom... kaj bojo z njimi mi ni jasno...
abbe je napisal/-a:Luky je napisal/-a:zadnič so tle pr nas policaji uzel žmigovce vn iz avta, ki je bil udeležen v nesreči-žarnice so baje poslal forenzikom... kaj bojo z njimi mi ni jasno...
forenziki pregledajo nitko in se vidi ali je bila pretrgana ko je gorela(bila vroca) ali je bila pretrgana ko ni gorela(hladna) in poj vejo...
FBR je napisal/-a:abbe je napisal/-a:Luky je napisal/-a:zadnič so tle pr nas policaji uzel žmigovce vn iz avta, ki je bil udeležen v nesreči-žarnice so baje poslal forenzikom... kaj bojo z njimi mi ni jasno...
forenziki pregledajo nitko in se vidi ali je bila pretrgana ko je gorela(bila vroca) ali je bila pretrgana ko ni gorela(hladna) in poj vejo...
Pol bi mogl pobrat tistmu ki je zbejžal in ne njemu?!
FBR je napisal/-a:abbe je napisal/-a:Luky je napisal/-a:zadnič so tle pr nas policaji uzel žmigovce vn iz avta, ki je bil udeležen v nesreči-žarnice so baje poslal forenzikom... kaj bojo z njimi mi ni jasno...
Pol bi mogl pobrat tistmu ki je zbejžal in ne njemu?!
abbe je napisal/-a:forenziki pregledajo nitko in se vidi ali je bila pretrgana ko je gorela(bila vroca) ali je bila pretrgana ko ni gorela(hladna) in poj vejo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov