Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Burner26
Nov uporabnik

Kraj: Železniki

radar

Napisal/-a Burner26 So avg 18, 2007 8:19 pm

Imam en problem v zvezi z radarjem, pa me zanima če se kdo kaj spozna na to.
Problem pa je sledeč.
Ko sem pripeljal okrog ovinka kjer je omejitev 60 sem zagledal belega kangooja, zato sem po 50 ih metrih obrnil in se zapeljal še enkrat mimo da sem se prepričal če je bil radar. Radar je bil vendar je bil prazen. Policisti pa so ustavljali 200-300 metrov naprej vendar pa me niso ustavli ko sem se peljal mimo.
Zdaj pa mene zanima če je možno da me slučajno ni ujel na radar ker v kangooju ni bilo nikogar. 15 minut zatem ko se je kolega peljal mimo je rekel da je bil v kangooju en policaj.A je možno da mora biti v vozilu policist ali je radar avtomatski?
Hvala

Karletto
Novinec

Kraj: KP

Napisal/-a Karletto So avg 18, 2007 8:35 pm

v Kangooju ni automatskega radarja
lp :D

Burner26
Nov uporabnik

Kraj: Železniki

Napisal/-a Burner26 So avg 18, 2007 8:52 pm

aha se pravi da mora bit eden v avtu da lahko opravi meritev in ubistvu posreduje podatke naprej patrulji, ki nato ustavlja?

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun So avg 18, 2007 8:59 pm

Burner26 je napisal/-a:aha se pravi da mora bit eden v avtu da lahko opravi meritev in ubistvu posreduje podatke naprej patrulji, ki nato ustavlja?

vsaj tko se govori v nešteto ostalih temah na tem forumu ;) malo probaj search, ni dolgo nazaj tekla tema o takih zadevah.
LP

smuky
Novinec

Napisal/-a smuky Ne avg 19, 2007 12:30 pm

Mogoče se jaz motim ampak kot jaz vem ne rabi bit policaj v avto in te ne rabi niti ustavit.Pač radar je postavljen zadaj v avtu in tist ki gre prehitr ga pofotka in je zapečaten.Pol pa dobiš eno lepo presenečenje po pošti...juhu :D
Naj me kdo popravi če se motim :)
Zdaj sem videl da sem pod napačno temo prej to napisal sorry... :?
Tukaj je prav 8)

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Ne avg 19, 2007 1:13 pm

S kangoojem ponavad deluje še ena patrulja v kombinaciji, tako da ustavljajo kar takoj, je manj problemov, kot kasnejše izgovarjanje o tem, kdo je vozil in kdo ne.
Če tisti trenutek ni blo policaja v avtu, mogoče je pa šel scat ... :P
Vozte po omejitvah, pa boste prišparali na denarju in živčkih, če pa radi vozte hitreje, pa najprej našparajte za plačilo kazni.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak So okt 13, 2007 5:08 pm

Moja zgodba:
peljem se zjutraj ob 6.00 po Teznu proti Miklavžu ko je še tema nekje 110 (70 km/h) mimo radarja, ki mi pa ni zablisknil. Je možno da me je slikal? Pol sem slišal po Cityu da je bil tam radar, sam pa nisem vedel da majo tudi Scenica.
Nimam privilegijev za branje tega foruma, ampak vseeno berem.

Uporabniški avatar
W_Golf
Novinec

Napisal/-a W_Golf So okt 13, 2007 5:10 pm

AudiFreak je napisal/-a:Moja zgodba:
peljem se zjutraj ob 6.00 po Teznu proti Miklavžu ko je še tema nekje 110 (70 km/h) mimo radarja, ki mi pa ni zablisknil. Je možno da me je slikal? Pol sem slišal po Cityu da je bil tam radar, sam pa nisem vedel da majo tudi Scenica.

V kratkem pričakuj nagrado po pošti!

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 So okt 13, 2007 6:36 pm

ne sekiraj se prevec saj bos placal se po starem zakonu....

Uporabniški avatar
W_Golf
Novinec

Napisal/-a W_Golf So okt 13, 2007 6:38 pm

imilet1 je napisal/-a:ne sekiraj se prevec saj bos placal se po starem zakonu....

Zakaj po starem??

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak Po okt 15, 2007 9:31 am

Nobene lučke nisem videl, avto pa zelo dobro ( oz. da je stal tam). Najprej sem pomislil, da je avto nastavljen tako kot da bi bil radar not, ampak, ker ni blo lučke in ker je bil scenic sem mirno peljal naprej dokelr ne slišim na radiu.
Nimam privilegijev za branje tega foruma, ampak vseeno berem.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po okt 15, 2007 11:00 am

Karletto je napisal/-a:v Kangooju ni automatskega radarja
lp :D

ti pokažem sliko in kazen?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
McFly
Novinec

Kraj: blizu ceste

Napisal/-a McFly Po okt 15, 2007 1:17 pm

Mene je slikal, ko sem prišel v naselje malo prehitro (pustimo podrobnosti), videti je bilo blisk, jaz sm zavil s ceste k eni gostilni. Ustavljali pa so 200 metrov naprej. V avtu (bel focus) ni bilo nobenega, tako da te avtomatsko slika in posreduje sliko patrulji ki ustavlja (vsaj moja logika je takšna)
Ne vem če je vedno tako, ampak jaz nisem še dobil po pošti nobene kazni (knock on wood).. :)
mess with the best, die like the rest
luks lajk it kut flay

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass To okt 16, 2007 12:29 am

Potemtakem tudi jaz nimam razloga za skrb?
Na LJ obvoznici mi je namreč včeraj zvečer nekaj zabliskalo iz zadnje šipe modrega kangooja, ki je bil parkiran na odstavnem pasu... :?
Bilo je v neposredni bližini tunelov (v nasprotni smeri urinega kazalca) na klancu navzdol, ne vem pa ali je tam omejitev 100 ali celo 80. Vozil sem cca. 120.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
spreat
Novinec

Napisal/-a spreat To okt 16, 2007 8:00 am

radarji v teh kangujih in prej v golfih deluje avtomatsko, kot tisti na avtocesti...

ne rabi nihče sedeti notri, ampak ko se mimo pripelješ v večjo hitrostjo kot je dovoljena te fajn poslikajo in ustavijo ali pa dobiš priporočeno pošto...

jaz sem zadjič prišel na radar pri lukovici in se že veselim slike s sprenje strani ;)

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To okt 16, 2007 8:20 am

bass je napisal/-a:Potemtakem tudi jaz nimam razloga za skrb?
Na LJ obvoznici mi je namreč včeraj zvečer nekaj zabliskalo iz zadnje šipe modrega kangooja, ki je bil parkiran na odstavnem pasu... :?
Bilo je v neposredni bližini tunelov (v nasprotni smeri urinega kazalca) na klancu navzdol, ne vem pa ali je tam omejitev 100 ali celo 80. Vozil sem cca. 120.

te ima za skrbeti. mene je tako poslikal pri krožišču tomačevo.
SlikaSlika

smuky
Novinec

Napisal/-a smuky Sr okt 17, 2007 11:19 am

spreat je napisal/-a:jaz sem zadjič prišel na radar pri lukovici in se že veselim slike s sprenje strani ;)

:lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 Sr okt 17, 2007 12:11 pm

lp

sam neki me zanima ko ze glih laufa tema o radarjih pa da nebom nove odpiral. zakaj ob cestah stojijo prazne polcijske felicije? doskrat v kranju vidm da ob cestah stojijo ampak ni nobene bliskavice al pa kej samo stojijo prazni. je to mogoce tud radar? al postavljajo avtomobile zato tja da se folk userje pa stopa po bremzI?

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr okt 17, 2007 12:13 pm

bam88 je napisal/-a:...al postavljajo avtomobile zato tja da se folk userje pa stopa po bremzI?

ti pospesis takrat? ...no vidis odgovoril si si ze sam :idea: ...pac "pasivna" varnost
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 Sr okt 17, 2007 12:32 pm

ja ne ne pospesim..bremzam ane. samo zanimal me je ko govorite v tej temi da so prazni avtomobili postavljeni z avtomatskim radarjem pa sm pac mislil da je v teh felicijah ista fora.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov