Napisal/-a oooooo Po okt 15, 2007 2:06 pm
Imam nek problem.Približno 2 meseca nazaj sem kupil avto,znamke citroen Berlingo.Ko sem si šel avto ogledat je bilo use OK in sem se odločil da ga uzamem.Avto je iz uvoza in ima zatemene zadne šipe.Prodajalec je rekel da so šipe homoligirane vendar še ni dobil homoligacije.Oblubil mi je da jo dobi nasledni teden in sem jst avto zaaral.Nasledni teden sem prišel po avto,vendar homoligacije še vedno ni imel.Oblubil mi je da mi jo pošle po pošti .In res,če dva dni dobim homoligacijo domov,vendar šipe niso bile upisane v kartonček.Jst takon na telefon in ga uprašam zakaj niso.Odgovor je bil "verjetno so jih pozabili".Rekel mi je da naj jst avto registriram in naj mu pošlem homoligacijo nazaj.Oblubil mi je da bo stvar sam uredil in da dobim homoligacijo nazaj.Sedaj je ot tega že približno dva meseca in homoligacije on nikoder.Danes sem klical na LPP in so mi povedali da homoligacija do njih sploh ni prišla.Tisti tip se mi ne oglaša več na telefon.Sedaj pa nebi vedu kaj naj naredim.Sem ga pa kupil v firmi AVTOBIT prodajalec je bil pa DEJAN ŠTRUC.