kaj lahko zaj pričakujem?kako bo visoka kazn?

Lp,Patrik
Patrik_A3 je napisal/-a:Torej danes me je dobilr adar v belem kanguji,omejitev je bla 70 ampak jaz pa sem se preipreljal nekje 100 ali pa 110.... Kaj lahko zaj pričakujem,aja pa mlad voznik sem še.
kaj lahko zaj pričakujem?kako bo visoka kazn?![]()
![]()
Lp,Patrik
PureTNT je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:Torej danes me je dobilr adar v belem kanguji,omejitev je bla 70 ampak jaz pa sem se preipreljal nekje 100 ali pa 110.... Kaj lahko zaj pričakujem,aja pa mlad voznik sem še.
kaj lahko zaj pričakujem?kako bo visoka kazn?![]()
![]()
Lp,Patrik
Z nekaj sreče boš obdržal izpit, z veliko sreče pa bo tvoja hitrost z vključeno toleranco padla pod 100 km/h, za kar boš dobil 3 kazenske točke in 250 EUR kazni.
V najslabšem primeru bo hitrost krepko prek 100 km/h, za kar ti lahko sodnik po lastni presoji dodeli tudi 7 točk, kar bi vodilo do odvzema - se pa to pripeti redko.
Patrik_A3 je napisal/-a:ve slučajno kdo če bi lahko na kaki način zmanjšal kazen? naprimer da se pritožim ali pa kaj podobnega?
pa koliko majo radarji tolerance?
Patrik_A3 je napisal/-a:hja upam da bo čimmanj za plačat...če toti smotani megan ma take debele kazalce da morš ful dobro pogledat koliko se sploh pelješte pa gledaš ko norc v tote števce predn vidiš koliko se res pelješ
Patrik_A3 je napisal/-a:samo tukaj pa drugače piše:
KAZNI V NASELJU
KRŠITEV PREJ ZDAJ
do vključno 10km/h 42 EUR 80 EUR
od 10 do 20 km/h 125 EUR + 1 KT 250 EUR + 3 KT
od 20 do 30 km/h 250 EUR + 3 KT 500 EUR + 5 KT
več kot 30 km/h 500 EUR + 5 KT 1000 EUR + 9 KT
KAZNI IZVEN NASELJA
KRŠITEV PREJ ZDAJ
do 20km/h 42 EUR 60 EUR
od 20 do 30 km/h 83 EUR + 1 KT 120 EUR + 3 KT
od 30 do 40 km/h 166 EUR + 3 KT 240 EUR + 5 KT
več kot 40 km/h 250 EUR + 5 KT 380 EUR + 9 KT
KAZNI NA AVTOCESTAH
KRŠITEV PREJ ZDAJ
od 20 do 30 km/h 83 EUR 1 00 EUR
od 30 do 40 km/h 125 EUR + 1 KT 150 EUR + 3 KT
več kot 40 km/h 250 EUR + 5 KT 300 EUR + 9 KT
http://www.cveka.com/predlog_kazni_za_p ... 488.0.html
p.s. mene je to dobil radar v dupleku,torej morm gledat pod kategorijo naselje
hjoooo....to kaj med vikendi delam pa se fu*kam lahko zaj policijo podprem z kaznijo
Patrik_A3 je napisal/-a:ve slučajno kdo če bi lahko na kaki način zmanjšal kazen? naprimer da se pritožim ali pa kaj podobnega?
Patrik_A3 je napisal/-a:če toti smotani megan ma take debele kazalce
PureTNT je napisal/-a:Me pa resnično zanima zakaj nisi počakal ob radarju, da se ponj vrne policist. Sem že slišal za primere, ko so vozniki policista uspeli prepričati, da je njihov prekršek izbrisal.
Patrik_A3 je napisal/-a:te pa ni tukaj tudi,da če plačam v 8 dneh ob prejetju položnice je polovička ? ali pa vsaj malo manj od prvotne kazni?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov