FBR:
Lahko tudi obrnemo... veliko ljudi se obnasa otrocje in NOCE priznati odgovornosti za svoja dejanja in se zmisljuje, spreneveda, itd...
Do zdaj sem imel 3 "nesrece" v katerih sem bil udelezen.
1. na parkiriscu. Oba priblizno hkrati greva rikverkc - tega seveda nisem videl. Js se enkrat preverim, ko se sicer ze premikam iz boksa in zabrembzam, v tem trenutku se drugi poci ritensko v mojo rit. V tem trenutku sem js sicer stal in se je on pocil vame. Dejansko pa nisem mogel nic naredit, dokazov za to ni bilo, on pa itak ni videl, da sem se ustavil. Vsak sva krila svojo skodo - meni zadnja leva luc, njemu je pa cel odbijac odpadel.
2. na hitri cesti NM-LJ pri uvozu iz NM, ko so se urejali avtocesto in je bil pri uvozu STOP znak. Se mi tip urine pred mano, kot da je uvoz na avtocesto, bremzam - ni bilo dovolj, se umaknem na drugi pas in potem nazaj. Pasa sta bila locena s tistimi visokimi kolcki in sem ene dva povozil. Bilo je pa seveda ponoci. Tip se pelje naprej, kot da ni bilo nic!? Dam po gasu, 4 utripalke in z blendanjem za njim, ga takoj ulovim, tip ustavi, cel presenecen, njemu nic jasno. Vendar cisto prizna, da je mislil, da je normalen uvozni pas. Problem je bil potem, ker na svojem avtu nisem nic videl, da bi bilo kaj narobe. Mi da telefonsko. Naslednji dan sele vidim podrajsan odbijac do plastike in podrajsan levi blatnik.Seveda je bila tudi optika sf*kana. Ga poklicem, mu povem kako in kaj... in se ze zacne sprenevedat in zgovarjat, da sem peljal prehitro, itd. Seveda nisem! Na koncu, po izrecenih VELIKO besedah, se zmeniva, da mi poslje denar za optiko in se nekaj za popravilo prask. Ker sem sam popravljal, nisem bil na zgubi. Imel pa sem dosti poti levo-desno!
3. na parkiriscu pustim avto. Pridem nazaj in imam vdrta vrata, ker kaksna kura ocitno ne zna obracat! Seveda ni nikjer kaksnega obvestila/telefonske!

Vrata so se zdej malo povita, ker sem sam ravnal.
Dejansko se zmenit DO KONCA na licu mesta ali pa policijo! Se pravi, ce se zmenita za neko povracilo stroskov, naj ti da denar takoj. Enostavno do bankomata in cao!
lp