Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Wini
Novinec

Kraj: Savinjska

Pomoč glede poravnave dolgov

Napisal/-a Wini Če nov 15, 2007 3:23 pm

Se oproščam če je že podobna tema odprta.Namreč mel sem prometno in zdej sem se zmenil z možem z drugega vozila,da mu plačam za stroške,ker sem priznal da sem bil kriv(potekalo je brez policije).Zdej me pa zanima če obstaja kje na netu kak tak dokument,da bo mel potrdilo da sem mu plačal oz.da sma poravnala dolgove in da je stvar zaključena,ali je zadost da kr sam napišem lepo kak je potekalo,spodaj pa podpisi,moj,nejgov in od priče.

Lp
Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja.
Slika

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Če nov 15, 2007 3:34 pm

pa kr sami napišite na en list pa podpise gor pa vsakemu eno kopijo pa je to to
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Če nov 15, 2007 3:44 pm

Jp. Lahko na roke napišete brez notarja... Napište pa v tem stilu: Jaz Janez Novak potrjujem, da sem prejel denar za povzročeno škodo na avtu,....blab blabla bla bbbla....heheh... in oba podpisa...

Uporabniški avatar
Wini
Novinec

Napisal/-a Wini Če nov 15, 2007 3:52 pm

FBR je napisal/-a:Napište pa v tem stilu: Jaz Janez Novak potrjujem, da sem prejel denar za povzročeno škodo na avtu,....blab blabla bla bbbla....heheh... in oba podpisa...

ja in plus podpis priče in je stvar rešena=)...rajš se zazihram,kot pa da kej pride,zaenkrat hvala za info

Lp
Slika

menzy
Nov uporabnik

Napisal/-a menzy Če nov 15, 2007 4:57 pm

Najbl ziher je pri notarju ;)

54m0
Novinec

Kraj: Med cesto in zrakom

Napisal/-a 54m0 Če nov 15, 2007 6:02 pm

se bl splača jt do notarja reskiraš tiste 20 € pa si ziher da un ne bo nič kompliciral
Drive, drive and drive untill you run out of gas

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Če nov 15, 2007 10:58 pm

54m0 je napisal/-a:se bl splača jt do notarja reskiraš tiste 20 € pa si ziher da un ne bo nič kompliciral

Po eni strani res. Vendar potem bi tudi za aro vsi letal k notarju.... pa zadostuje tak kos papirja..... pravo.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr nov 21, 2007 11:43 am

najboljše je, da podpišeta en doma napisan papir in mu potem denar NAKAŽEŠ, ter si na podpisan papir pripneš zraven izpis iz bančnega nakazila, ter to shraniš.

takih stvari, ko misliš, da te potem lahko j*** se najbolj splača delat preko nakazil, ker je za tem vedno papirna sled
Slika

Uporabniški avatar
Wini
Novinec

Pomoč glede poravnave dolgov (dodatni problem)!!

Napisal/-a Wini Če maj 22, 2008 1:04 pm

Zanima me še nekaj. Namreč, če ko 1x gre udeleženec k zdravniku, potem zdravnik posreduje na policijo. Ali je potem že tukaj zavarovalnica avtomatko zraven ali mora iti udeleženec s euroobrazcem na zavarovalnico, da zahteva odškodnino?
Slika

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Če maj 22, 2008 1:47 pm

prvo uprašanje:napišita list,se podpišita oba in priča,skopiraj to in overi na občini-stane mal čez 1 evro!!!
drugo vprašanje:lahko on leta po zavarovalnici kolk če,vendar če ni policijskega zapisnika,si nemore nič oz. ne bo kaj dosegel(glede oškodnine pa to)

Uporabniški avatar
Wini
Novinec

Napisal/-a Wini Če maj 22, 2008 2:12 pm

Lej, to se je zgodilo pred cirka pol leta. Takrat sem mu jz plačal v roku 3 dneh odškodnine za toliko kot je rekel. Sem mu dal denar, mel sem zraven pričo in vsak od nas ima list, na njem PODPIS od vsakega, ki na keterem piše, da me nebo več terjal za osatel stavri, in tako dalje.
Rešla sma pa brez policije, edino to je potem prišla policija avto poslikat pa moral sem
dati obrazec. Na tem sem zdaj dobu iz sodišča kazen. To mi je vse jasno. Ampak tist od zavarovalnice pa ne. Še takrat ko smo izpolnili obrazec, smo se strinjali da ni nobenih poškodb ali kaj hujšega. Jutr bom šel na zavarovalnico se probal pozanimati kako in kaj je bilo to vloženo notri in bom potem videl. Ej samo sranje je, vseen če bi takrat policijo poklical. Dandanes boljše da to ne poteka brez policije. Se že sam po glavi tolčem, ampak sem pošten in sem se znjim lepo zmenil. A potem pa tole dobim od zavarovalnice :evil: :evil:

Se vnaprej zahvaljujem za odgovore in pomoč

Lp

Ps: še to me zanima. Ko povzročiš nesrečo ,pa izpolniš euroobrazec, ja dobiš potem od
zavarovalnice v roku 14 dni da izpolniš in tako dalje?
Slika

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Napisal/-a hribko Če maj 22, 2008 3:30 pm

če sem prav razumel,si mu plačal škodo in še kupon ti je šel???
al je on koristil svoj AO+?
od zavarovalnice dobiš v roku enega meseca,da izpolneš in napišeš svoje podatke pa potek nesreče,pa kopijo vozniške moraš priložit,...
pojdi na zavarovalnico in vprašaj kako in kaj,pa oni listek nesi zraven ko ste ga podpisali,pa fajn bi še blo če bi priča šla zraven.
vsekakor je pa to neprijetna zadeva :(
sory,šele sedaj sem pogledal datum prvega posta

Uporabniški avatar
Wini
Novinec

Napisal/-a Wini Če maj 22, 2008 3:51 pm

Ne nima AO+
pa tudi kupon še ni šel, šel bo če jz to rešim in nazaj pošljem.
Za tist obrazec sem mel v misli euroobrazec al kaj je že...
Slika

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Napisal/-a hribko Če maj 22, 2008 4:00 pm

ja evroobrazec je.
a pa misliš da ti bo on vrnil denar nazaj?
kupon bo ti vseeno šel,torej lahko on krije poškodbo avta in svojo oškodnino iz enega kupona!!!
pi**a no vedno manj je poštenih ljudi na tem svetu,nobenemu ne moreš več zaupat :evil:

Skorpjon
Nov uporabnik

Napisal/-a Skorpjon Če maj 22, 2008 5:55 pm

Jaz bi sel na tvojem mestu do policije ki ti je prisla poslikat avto ali pa do zavarovalnice ter pojasnil svojo zgodbo ter dokazal da si mu skodo ze poplacal ter da se je strinjal.
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov