Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

JohnnyM
Nov uporabnik

Vožnja s poškodovanim vozilom

Napisal/-a JohnnyM Sr nov 28, 2007 1:16 pm

Imam zbito levo stran avta, toda vse luči so cele, avto je vozen, pač cela leva stran je vdrta. Nč ne visi z njega, nobene nevarnosti, ogledalo je celo, žmigovci so celi......Zanima me če se s takšnim avtom lahko voziš? Ali ti lahko policaj prepove vožnjo?
Hvala za odgovore in lep pozdrav!

Uporabniški avatar
Deacon Squeeze
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Deacon Squeeze Sr nov 28, 2007 2:12 pm

lahko se voziš...če ti nič ne štrli stran od avta,če nič ne visi z avta,če so use luči cele se lahko voziš...popravi pa useeno čimprej :D

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Sr nov 28, 2007 2:29 pm

jaz sem mel spredaj povito havbo ,počen odbijač,razbit žmigavc in pokrivljen blatnik pa sem šel s takim avtom v italijo po kose in so me ustavili carabinieri pa je sam mal pogledu počekiru documente in me pustu naprej tko da če je avto poškodovan in ne visi nič z njega ter delujejo vsa svetlobna telesa se lahko voziš

JohnnyM
Nov uporabnik

Napisal/-a JohnnyM Če nov 29, 2007 6:59 am

Najlepša hvala za odgovore....sedaj se bom bolj brez skrbi vozil,... ja ker avtu res nič ne manjka, se bom vrjetn kar celo zimo s takim vozil na spomlad bom pa popravil, no odvisno kolk bom od zavarovalnice pokasiral.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če nov 29, 2007 7:16 am

Na mojem avtu ni ene površine ravne, po vsem plehu so kakšne udrtine, kak del je pokrivljen (a ne rjast ali gnil - to je vse pošvasano), pa še vedno naredim tehničnega. Sploh se ne sekiram, za naše ceste je ta avto čist vredu in za odnos na parkiriščih celo odličen, ker se ne sekiram za vsakodnevne praske, ki mi jih naredijo "priljubljeni" vozniki v BTC-ju.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Re: Vožnja s poškodovanim vozilom

Napisal/-a Tiicoo Če nov 29, 2007 12:04 pm

JohnnyM je napisal/-a:Imam zbito levo stran avta, toda vse luči so cele, avto je vozen, pač cela leva stran je vdrta. Nč ne visi z njega, nobene nevarnosti, ogledalo je celo, žmigovci so celi......Zanima me če se s takšnim avtom lahko voziš? Ali ti lahko policaj prepove vožnjo?
Hvala za odgovore in lep pozdrav!

A mas slučajno merđona pa si tu iz koroške .. ker danes sem se pelav za enemo merđono z lj tablico pa je mev tut celo stran razbito ?? ( obojna vrata )
Slika

JohnnyM
Nov uporabnik

Napisal/-a JohnnyM Če nov 29, 2007 2:20 pm

Me nism s koroške in nimam marđona:-) imam Polota starga 10 let, sam dela pa še kot urca, super avto je to, nobenih problemov, No zdej pa to....ampak sej pravim se kar s takim vozim
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov