Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Počeno steklo!

Napisal/-a jay Pe dec 21, 2007 11:42 pm

danes se peljem za štukom(mb) , pa mi nasproti vozeče vozilo vrže steklenico v haubo iz haube se pa je odbila naravnost v šipo sprednjo.... Kaj mogoče kdo ve, če ti zavarovalnica krije drugič menjavo šipe v enem letu? (zavarovano Zav MB )
Kje v mb še lahko menjam razen avto steklo studenci?
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N Pe dec 21, 2007 11:58 pm

ku bi take tepu ej... ob kiri uri se je to zgodilo? verjetno je bla ze kaka pozna?! se ne cudim da so taki talenti, garant se ga napili na stuku :)

uglaunem, ce bos reku da se je to zgodilo, ce nimas zavarovano proti vandalizmu ipd, ti ne bojo zrihtali nove. ce pa reces da se je to zgodilo recimo na cesti, npr kjer je delo na cesti in da ti je kamen priletu, pa ce mas zavarovano za to (ce si ze enkrat menju torej mas), ti bojo menjali drugic brez problema. lahko da bo kaj spraseval cenilec ce bos naletel na istega, drugace pa ti bojo menjali kot zadnjic.

bi mogu videt kako je bilo pri meni ko sm 3x v 1 mesecu prisel k istemu cenilcu, vsakic za drugo luc :P sm pa pred 3 leti tudi jaz 2x zapored (mislim da v roku pol leta) menjal prednje steklo (na racun zavarovalnice seveda) ;)
Extreme N

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe dec 21, 2007 11:59 pm

Ne me držat za besedo....ampak mislim da lahko izkoristiš 3x na leto. Za 2x pa skor 100% ker so meni 2x u enem mescu steklo menjal...sicer drugič samo popravli amapk je šlo vse prek zavrovalnice.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Napisal/-a jay So dec 22, 2007 12:02 am

stari, če mi je čez 2 rdeči spizdo.... več pa nisem hotel reskirat.. tablice pa si nisem niti uspel zapisat, ker sem samo razmišljal kaj bi blo če bi ga trije dobli. Nebi niti policije klical ampak bi v večeru brali, avto totalno uničen z voznikom vret. blo pa je Pred eno uro. Lisko kje pa si menjaval steklo ? Upam, da jutri delajo :?
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So dec 22, 2007 12:18 am

Pred eno uro? okol enasjtih sem bil jaz u mb :)

Prvič sem menjaval pri mojem lokalnem majstru..... drugič pa carglas...... obakrat zadovoljen...sem pa pri zav. triglav.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche So dec 22, 2007 2:02 am

Carglass na koncu ptujske desno :lol: poleg ovega ko ople prodaja. Tam sem jaz menjal, tam ti nardijo cenitev pa vse. Ampak pazi na datume ko boš pisal kdajs e je zgodilo da neboš mel problemov z zavarovalnico tak kot jaz, površni carglassovci.

Je pa kvalitetno šipa menjana. Pri zav. mb lahko 3x koristiš menjavanje luči, stekla, ogledal. Ko trikrat, ti poteče delni kasko (J) in moreš do konca izteka zavarovalnega leta (če še vedno želiš met zavarovano) doplačat 50% vrednosti tega delnega kaska (J) in maš spet nove 3 šanse da pokaš šipe itd. ;)

Nebojo ti pa takoj menjali, se moreš naročit, vsaj jaz sem se mogo, maš pa možnost nadomestnega avta njihovega za tiste 3 ure dela.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Napisal/-a jay To dec 25, 2007 9:04 pm

no v ponedeljek so mi brez težav menjali. V 5tih urah je bilo vse gotovo. Iščem pa še vedno storilca (brez policije so tak nesposobni) in sem že blizu. Toti tedn bo mu najbolj črn tedn v letu. Mislim, da nikol več nebo pomislil na to lamanje. Sam sem tudi zvohal, kdo mi je v garažo predlani vdrl in vkrado orodje v vrednosti prb 1000eur. Tisti še danes ne more ravno hodit :twisted: :evil:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Sr dec 26, 2007 9:53 pm

he he..ma da bi meni kdo kaj vrgu oz kaj podobnega ma jaz ga cez 10 rdecih lovim lovim...pamakaj da ima on dzipa....prej al slej bi ga ustavu, zvezal in ga v zapor na policijo nesu....katastrofa kaj dela ta folk ej....
no lepo da si resu brez stroskov :)
LP
Slika

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Napisal/-a jay Sr dec 26, 2007 10:36 pm

tip, ki mi je vrgel steklenico mi bo še vrnil stroške šipe+ popravilo sprednje haube.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr dec 26, 2007 11:11 pm

to mi deli, tako se dela. pa tist le pazi, da ti ostane še za en športni odbijač v A3M :P

zasebni detektivi ste zakon :clapclap

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Sr dec 26, 2007 11:35 pm

jay je napisal/-a:tip, ki mi je vrgel steklenico mi bo še vrnil stroške šipe+ popravilo sprednje haube.

a si ga dobu?
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov