Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
EMiR
Novinec

Kraj: Bled

Kaj storiti ?

Napisal/-a EMiR Po dec 31, 2007 12:32 pm

LP danes sem dobil poloznico z davcne 125€ zaradi prekrska ki sem ga naredil 6. meseca letos vendar sem to ze placal nimam pa dokazila beri odrezka od placilnega naloga kaj lahko storim mi lahko pomagajo kaj na posti ker sem tam placal kazen ? Lep pozdrav in vesele praznike![/quote]
A8 4.2 Quattro

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po dec 31, 2007 12:35 pm

brez odrezka bolj teško lahko narediš karkoli

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Po dec 31, 2007 12:54 pm

Še 1x plačaj.. Mislim, da ti drugega ne preostane :?

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Po dec 31, 2007 1:00 pm

Morda se lahko obrneš na ustanovo, pri kateri si plačal kazen, če imajo morda evidenco plačil.
Slika

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Po dec 31, 2007 1:28 pm

Si plačal le polovičko, ampak ne v določenem roku, pa te še za drugo polovičko najbrž terjajo!? Se mi osebno še nikoli in nekjer ni zgodilo, da bi me kdo terjal za nekaj, kar sem zagotovo plačal. Odrezke pa tudi redno shranjujem, baje jih je dobro 2 leti čuvati.

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke Po dec 31, 2007 2:28 pm

poklici na davcno in jim reci da si ze placal...........in naj se 1x preverijo.........tako sem jaz naredu in so mi se 100x opravicli............Ce na pa hodi na posto in uprasaj ce majo nekaksen arhiv al karkoli

Tudi tebi vesele praznike :)
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Po dec 31, 2007 2:38 pm

Če si RES plačal to mora biti nekje evidentirano in zabeleženo. Idi od okna do okna pa boš sigurno našel pravi podatek!
;)

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle Po dec 31, 2007 4:40 pm

fare je napisal/-a:Če si RES plačal to mora biti nekje evidentirano in zabeleženo.

Tam ko si plačal, morjo met, po zakonu.
Slika

Uporabniški avatar
EMiR
Novinec

Napisal/-a EMiR Če jan 10, 2008 3:22 pm

mah ni se mi dal ukvarjat s tem tko da sm sou na posto pllacu tokrat sm pa shranu tist odrezkk od poloznice tko da ce bo spet jim bom lahko dokazu
A8 4.2 Quattro

Uporabniški avatar
Ninja333
Novinec

Kraj: In da Ghetto

Napisal/-a Ninja333 Če jan 10, 2008 3:34 pm

ti pa si pun da se ti ni dal ukvarjat za 125€ :D ne bi reku če bi se šlo za 5€ :lol:
Nije đabe ni u stare babe

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Kraj: Tu pa tam

Napisal/-a Badmike Če jan 10, 2008 3:41 pm

to pa ti je državna- davčna goljufija ki že nekaj časa kroži!
Meni so nesnage tudi poslali položnico za kazen in to veliko!
Ampak jaz neprijatelj države hvalabogu te zadeve šparam in sem jih lepo šel pa nadrl na uradu tak da so bili mali ko miši in še na radio sem jih dal!
Bilo je radiu city zaj že nekaj časa od tega!
Še Bora so hoteli nate.... da bi mogo plačat!

Vedno shranjujte položnice
Make my day

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če jan 10, 2008 3:46 pm

EMiR je napisal/-a:mah ni se mi dal ukvarjat s tem tko da sm sou na posto pllacu tokrat sm pa shranu tist odrezkk od poloznice tko da ce bo spet jim bom lahko dokazu

Kaj imaš od tega, da podpiraš njihove lopovščine oz nesposobnost? Da bodo to ponavljali v nedogled še na kom izmed nas?

Še vedno se lahko pritožiš...

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če jan 10, 2008 4:49 pm

Se strinjam da so naši Durs-ovci kot lajbeki tam. Včeraj je moj oče že tretjic dobil dodatno položnico, češ da je pozabil plačati nekaj v zvezi z zemljiščem vinogradov... O čem je bilo niti nisem gledal, vem pa da je bil znesek skoraj 800€. To pa se je že za zamislit, da te hočejo nasankat da jim še enkrat plačuješ. Tako da shranjujte odrezke, da boste njih držali za jaja, ne oni nas ;) Je pa to najbolj zato, ker še tak sami ne vedo lastne evidence vodit, pomoje. Če plačaš položnice tik pred rokom in potem le za nekaj ur prepozno dobijo denar na svoje račune, jim bo sistem že avtomatsko plozal da je treba začet opominjat, pa novo položnico poslat, pa opomin, pa take ceremonije...
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Če jan 10, 2008 6:39 pm

f.taunus je napisal/-a:Si plačal le polovičko, ampak ne v določenem roku, pa te še za drugo polovičko najbrž terjajo!? Se mi osebno še nikoli in nekjer ni zgodilo, da bi me kdo terjal za nekaj, kar sem zagotovo plačal. Odrezke pa tudi redno shranjujem, baje jih je dobro 2 leti čuvati.

ka ni celo po zakonu obvezno vse take listine imeti 5 let? ;)
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Če jan 10, 2008 10:43 pm

@Brouky: zakonski rok je 10 let ;)

Nam so iz stanovanjskega podjetja poslali poloznice, za par mesecev (ne vem tocno kera leta), ena je bla iz leta 2000, drugi dve pa starejsi. In ker so to naredili ze drugic, je fotr skopiru vse placane poloznice o odkupu stanovanja in jih poslal na stanovanjsko podjetje in zahteval opravicilo :D Probavajo tkole mal zasluzt postran.

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Napisal/-a reber Pe jan 11, 2008 3:02 pm

Ninja333 je napisal/-a:ti pa si pun da se ti ni dal ukvarjat za 125€ :D ne bi reku če bi se šlo za 5€ :lol:

:shock: da bi jim 125€ šenkov, to pa ne, še 5€ jim ne prvoščim, raje dam kakšnemu beraču.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Nebi nove teme glih!

Napisal/-a Paris Sr feb 06, 2008 10:18 am

Da nam nove teme odpiral bom kr v tole dal k ma tak lep naslov!

Včeraj v IOC Trzinu k sm mel avto parkiran pred Honda servisom (AS Domžale) mi ga je ruknla ženska voznica in pobegnla s kraja dogodka! Itaq standardno!

No v glavne jst sm bil ta čas na blagajni; plačeval in nisem niti videl tega.
Ko pa sem prišel ven mi je prijazen gospod iz AS Domžale povedel celo zgodbo in si zapisal avto in tablico: LJ T3-52P, rdeča škoda favorit in ženska voznica

No k sreči je bil zadnji odbijač sam opopraskan in ne počen, če ne bi bil primoran klicati policijo, tko pa sm rekel sj se ji bo že vrnilo! Sam res pa ne morm vrjet da ni porajtala da ga je ruknla. No mogoče je, pa je raj kidnla. :evil:

Dobr da zj vem kak se obnašat če koga rukneš na parkirišču in to pred vsemi!? :bonk :jao:
Slika

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man Sr feb 06, 2008 12:13 pm

ženska se ti je zaletela v avto,pobegnila,ti imaš pričo ki je vse vidla in nisi klical policije ker so sam praske.že sam zato ker je pobegnila bi klical policijo in ji naredil "sranje"
in če ženska pokliče policijo in obrne zgodbo da si ti trešćčil v njo in pobegnil?

lp
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris Sr feb 06, 2008 8:30 pm

the_man je napisal/-a:ženska se ti je zaletela v avto,pobegnila,ti imaš pričo ki je vse vidla in nisi klical policije ker so sam praske.že sam zato ker je pobegnila bi klical policijo in ji naredil "sranje"
in če ženska pokliče policijo in obrne zgodbo da si ti trešćčil v njo in pobegnil?

lp

Eh, mam potem jaz očividce!
Ma res se mi ni dal s tem jebat sm mogu bit čez 10minl drugje tko da ni blo šans policaje čakat! Pa še pomoje se mi bi smejal! Sj pravm če bi blo počen pol ja tko pa nism hotu delat iz muhe slona. Ajde če bi kerga policaja poznal pol ji bi mal bruke naredu! 8)

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Sr feb 06, 2008 9:43 pm

jst bi probu zvohat številko od lasnika in bi ga malo presenetil z klicem...če bi bil nesramen, bi ga prijavil.
Lep pozdrav :)
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov