zanima me koliko je omejitev na odcepu velenje-paka pri velenju? sprašujem ker se na znake nisem oziral in nevem točno. bolj natančno: iz velenja proti paki mimo tovarne na desni. potem je majhna ravninca in rahel ovinek v desno, po tem ovinku sem začel prehitevati. ter potem ravnina z prekinjeno črto. na levi nekaj hiš na desni pa nič razen prostor kjer stojijo policisti. vem da je v naselju omejitev 50, samo nisem opazil znaka. drugo kar me bega pa je to, da me je policaj čisto zmedel, ko sem ga malce vprašal kolikšna bo kazen. js sm pelu 90. reku je, da grem k sodniku za prekrške in da je to odvisno od sodnice/ka kolikšna bo kazen. potem pa je rekel okoli 60.000 sit ali 250€

tole me je pol čisto zmedl, tko da nevem več. je možno da policaj ni mel prav in je kr tako neki reku kakšna bo kazen in v bistvu sploh ne ve kakšne so predpisane kazni
ali pa sm začel s prehitevanjem pred znakom za naselje?
nevem več no, nism tok brihtn.
sm pa mal pogledu kakšne so kazni in je stvar čisto drugačna...
če bi kdo znal povedat kje točno stoji znak Paka pri Velenju. To pa zato ker nisem iz tistih krajev.
pa še slika za boljšo predstavo. rdeča pika-tam sem začel z prehitevanjem, modra pika- policisti

LP in hvala