V centru kopra je pri osnovni soli radar ki meri hitrost v obe smeri.Omejitev je 30km/h. Zanima pa me ce kdo ve ali ta radar meri hitrost le na glavni cesti (dva pasa) ali tudi na cesti vzporedni z le to ki pelje mimo parkirisc osnovne sole?

esem je napisal/-a:O tem radarju je bila že tudi tu debata. Radar je (vsaj je bil), razen če ga niso poškodovali. Nekaj jih je tudi ujel. O tem je bilo ob "otvoritvi" več novic, med drugim so povedali, da je to "občinski" radar, torej Popovičev. Mar bi si raje postavil radar za prekoračen gnev in bes ob razkopavanju cele Bonifike in zazidanju še preostalih redkih prostih površin ob morju in hkratnem kaosu v prometu za kar nekaj let. Le kdo bo imel koristi od tega? Občani gotovo ne!
freaky je napisal/-a:Vciri smo bili na DIsco navtiki in smo sli nazaj proti ljubljani in nas je slikal radar v kopru(dvo pasovna cesta v obe smeri) baje da je neka sola tle.Uglavnem je omejitev 30 pa lezeci je takoj+neke bele lucke na cesti gorijo....malo naprej od lezecega pa mi je blisknilo rdece...
Vozu pa sem okol 50-55 ziher...
KAko je glede kazni....vsi ko ste iz kopra mi cimprej kej napiste...
Hvala!!..
Mad je napisal/-a:... Freaky - Verjetno boš v kratkem dobil položnico, ker tisti radar je stalno aktiven ... 30 je omejitev vendar si verjetno spustil preden si zapeljal gor na ležeči, ker tam te pri 50 v strop butne kot zamašek od šampanjca ... upajmo, da ne boš plačal preveč ...
smuky je napisal/-a:j....mogoče ni še v delovanju....
sicer pa nč bat,ker tako imajo tudi italijani....
na določenih krajih ti pokaže koliko voziš in če prekoračih omejeno hitrost v tistem kraju ti pokaže plus koliko točk ti nabijejo ...
smuky je napisal/-a:...
po mojem tam radarja ni tko da nevem od kje tebi ta informacija...
....
na tem delu kot sem jaz vidu te sam opozarja koliko voziš in kaj te čaka v primeru da te policaji uhvatijo sam radarja pa ni...
smuky je napisal/-a:....
pa sem tud mal gledal da kje bi bil lahko radar ugrajen v primeru da je tam in moram reč da nimam pojma kje bi lahko bil....
no v glaunem če je slučajno tam radar ne dela...
smuky je napisal/-a:ja čisto možno da kakšen dan je aktiven in kakšen dan pa ne...
tisti dan,ko sem bil jaz tam ni bil aktiven....
Mad je napisal/-a:smuky je napisal/-a:ja čisto možno da kakšen dan je aktiven in kakšen dan pa ne...
tisti dan,ko sem bil jaz tam ni bil aktiven....
Kolega iz Koprske postaje mi je rekel, da je skozi v škatli in položnice hodijo ... vsi pametni pa itak tam že zaradi ljudi, ki non stop hodijo čez vozijo previdno ...
Mad je napisal/-a:... Vprašal sem kolega na PU Koper in napisal sem kar mi je rekel - plus tega tam sploh nimaš kaj voziti 50 razen če nimaš big foota in daj nam svoje podatke, da ko te kdo posluša in dobi zaradi tvojih besed kazen - ti lahko pošlje položnico ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov