Gorgh je napisal/-a:Pozdravljeni, spet jaz in moji problemi s še vedno isto Hondo Civic (ki je ni več)
Zadeva gre pa takole, da malo še osvežim oz. povzamem zgodbico celotno (važn je zadnji del)
-Prodal avto novembra lani, kupec ni na novo registriral avta in mi je ostal nedosegljiv
-20.1.2008 dobim klic iz policijske postaje Rače pri mariboru, češ da je avto totalno pogoren (je bil zažgan) ob cesti in, da naj ga grem odmaknit, drugače 1000eu kazni. Avto je bil totalno pokurjen, in ni šanse,da bi bil še kdaj spraven za na cesto (po besedah policista).
-se zmenil za odvoz avta, a lej ga zlomka, ko pridejo naslednji dan do tja, avta nikjer več, razen sledi gorenja. Rečem dobro, usaj konc problemov s tem avtom, ampak sedaj:
- danes dobim po pošti plavo kuverto,s sliko radarja na hitri cesti šiška-bežigrad, kjer so montirane moje tablice, ter s prekrškom 138km/h, namesto 100km/h. Datum prekrška je bil 22.1.2008 (dva dni za tem ko je bil avto zažgan)!!!!!!!
Na sliki, ki je zraven se ne vidi barve avtomobila, vidi se samo registrsko tablico, ki je kakopak registrirana na hondo (ki je več ni).
Kako zdej jst kej lahko se spasim iz tega, ker mam poun "****" teh problemov, in ne mislm plačevat kazni za ene kretene ki taku počnejo....
Jutri grem na policijo in se bom poskušal pozanimat kaj lahko naredim, še prej pa me zanima vaše mnenje oz. kaj mi svetujete storiti.
Ob enem vas lepo prosim, če kdo kje zasledi reg. tablico LJ - Y9 54T, da me pokliče na tel: 040-942-522, ter me obvesti o lokaciji avta, da grem prefukat žival.
Aja, pa mislim, da mi ni treba povedati, da te honde jst nisem videl že od novembra, ko sem jo prodal....
what to do? Se lahko kako pritožim in kam? Pod prekršek predpisa je napisano
ZVCP - 1, 32.člen, 10. odstavek, točka c, zveza 4
hvala za vašo pomoč!
Gorgh je napisal/-a:Ja, to sm sliku z mobitelom, na papirju na slik se vid lepo številka registracije, hotu sm sam pokazat kako se ostalo vid oz. se sploh ne vid.
Erm, ne, nimam kupoprodajne, sem jo njemu poslal, da bi on lahko naredu zavarovanje in ostalo, nism kopije naredu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov